Vis de antreprenor

Bine ai venit! Te afli într-un loc unde poveștile de succes nu sunt doar spuse, ci sunt duse mai departe. 

Vis de antreprenor
Child sitting at a desk

Totul începe cu un vis, iar ceea ce urmează depinde mult de tine

Zi de zi, încă din 1996, am văzut și am simțit ambițiile și realitățile zilnice ale antreprenorilor români, obiectivele, munca grea, pasiunea și succesul inerente unui business. De la începutul METRO în România descoperim călătoria prin timp a unor oameni curajoși și motivați de dorința de a transforma idei în realitate.

Alătură-te și tu campaniei ”Vis de Antreprenor”. Împărtășește-ți povestea și devino parte din această comunitate de antreprenori care caută să inspire și să motiveze alte generații de antreprenori.

Fie că ai o afacere în comerțul tradițional sau în HoReCa, povestea ta contează. Nu doar pentru tine, ci și pentru noi. Pentru comunitățile pe care le-ai creat în jurul tău, dar mai ales pentru cei ce acum au doar un vis. Pentru cei care încă nu și-au găsit visul. Pentru copii, pentru tineri, pentru oameni mari.

Povestea ta inspiră. Povestea ta îi poate face pe ceilalți să viseze. Iar apoi, să transforme visul în realitate.
Spune-ți povestea

Descoperă poveștile altor antreprenori

Împreună, conturăm mai mult decât povești individuale. Scriem o narațiune colectivă despre succes, provocări și creștere, care inspiră și educă viitorii antreprenori.

George Manea, Panda Express

George Manea - Restaurant Panda Express

Descoperă povestea pasionantă a lui George Manea care și-a transformat visul în realitate într-o aventură antreprenorială cu obstacole și succese remarcabile. Află cum a depășit provocările pandemiei și a continuat să inoveze, transformând fiecare farfurie într-o experiență de neuitat pentru clienții săi. 
Citește povestea
Synergia Bar

Claudiu și Lavinia Silisteanu - Synergia Bar

Descoperă povestea lui Claudiu și Lavinia Silisteanu și aventura lor de la visul de antreprenor la construirea unui imperiu al cocktailurilor și mixologiei. De la primele provocări la reușitele ulterioare, urmărește cum au transformat un vis în realitate, dând viață unei afaceri inovatoare și plină de pasiune. Învață din experiența lor și fii inspirat de determinarea lor de a nu renunța, chiar și în fața celor mai mari provocări.
Citește povestea
Popas La Vasile

Ionuț Mihail Vasile - Popas La Vasile

Explorează povestea inspirațională a lui Ionuț Mihail Vasile, un vis de antreprenor transformat în realitate.Cu implicare familială și sprijinul unei francize, am reușit să aducem schimbarea în comunitatea rurală, oferind servicii esențiale și bucurie prin diverse afaceri locale. Descoperă cum visurile îndrăznețe și munca dedicată pot transforma nu doar viețile individuale, ci întreaga comunitate!
Citește povestea
Viorica Toader - LaDoiPași

Viorica Toader - LaDoiPași

 De la începuturile modeste până la dezvoltarea unei afaceri prospere, articolul dezvăluie cum munca și determinarea au transformat o viziune în realitate. Prin inițiative îndrăznețe și investiții în modernizare, Viorca Toader a devenit un punct central în comunitate, oferind servicii de arhivare și facilități comerciale esențiale, inclusiv un magazin LaDoiPași.
Citește povestea
familia Novac, hotel Javu

Familia Novac - Hotel Javu

Descoperă povestea emoționantă a familiei Novac și visul lor de a ridica standardele turismului românesc. Dintr-o pasiune veche și o tradiție de familie s-a născut Hotelul Javu, unde fiecare detaliu este gândit cu grijă și pasiune. Cu o echipă dedicată și o atenție deosebită la calitate, Hotelul Javu nu este doar un simplu loc de cazare, ci un adevărat cămin pentru oaspeți.
Citește povestea
Visul lui Mihaita Tiba

Visul lui Mihăiță Tiba, LaDoiPași

Descoperă povestea impresionantă a unui mic magazin de familie din comuna Oțeleni, transformându-se într-o rețea de succes de 3 magazine LaDoiPași. Află cum METRO a fost partenerul cheie în această evoluție, oferind calitate superioară, consultanță și ușurință în gestionarea stocului.
Citește povestea
Andi Stirbu, pizzeria Che Cornicione

Andi Stirbu - Restaurant Che Cornicione

Descoperă povestea lui Andi Stirbu prin care dezvăluie cum a transformat o rulotă vintage din 1968 într-o pizzerie mobilă de top, cu un cuptor pe lemne
Citește povestea
Edoardo Farinela - Restaurant Farinozzo

Edoardo Farinella - Restaurant Farinozzo

Descoperă povestea inspirațională a lui Edoardo Farinella, maestrul bucătar și antreprenorul care și-a transformat dragostea pentru gusturi într-un brand de succes.
Citește povestea
Elena Pădurariu - Plopii fără soț 

Elena Pădurariu - Restaurant Plopii fără soț

Cu o experiență vastă de peste 10 ani în industria HoReCa și o pasiune autentică pentru ospitalitate, Elena și echipa sa au devenit adevărați #trendsetteri în domeniul F&B la nivel local.
Citește povestea
Andrei Fâciu - PizzaMania

Andrei Fâciu - Restaurant PizzaMania

Descoperă povestea impresionantă a lui Andrei Fâciu, antreprenorul din spatele PizzaMania din București. Cum o pasiune pentru pizza s-a transformat într-un succes de 20 de ani, combinând inovația italiană, calitatea autentică și parteneriatul vital cu METRO.
Citește povestea
Ești pregătitsă inspiri o comunitate întreagă?
Înscrie-te aici și lasă-ne să-ți ducem visul mai departe!
Spune-ți povestea