Programul de Conformitate al METRO

La METRO, ne desfăşurăm activitatea respectând atât reglementările legale aplicabile sectorului nostru de activitate, cât şi o serie de standarde de conduită pe care ni le-am creat de-a lungul timpului. In 2007, am pus bazele Programului de Conformitate, pentru a ne asigura că toate aceste reguli sunt trăite şi aplicate în operaţiunile noastre şi în modul în care ne dezvoltăm afacerea. 

Principiile noastre de afaceri

Baza Programului de Conformitate al METRO o reprezintă Principiile de Afaceri(Codul de Conduită):

Implementarea Programului de Conformitate este coordonat de Ofiţerii de Conformitate din ţările unde METRO este prezent. Rolul Ofiţerilor de Conformitate este de a sprijini angajaţii în a acţiona corect, în acord cu legislaţia, dar şi cu principiile şi standardele noastre interne de conduită.
 
Conformitatea face parte din cultura de companie a METRO. Esenţa Programului de Conformitate o reprezintă Principiile de Afaceri – un set de reguli obligatorii pentru toţi angajaţii, reguli de la care compania nu tolerează abateri. Principiile de Afaceri sunt o promisiune pe care o facem clienţilor şi partenerilor noştri, în ce priveşte conduita noastră în afaceri. 

Regăsiţi aici detalii despre Principiile de Afaceri METRO.

Dacă doriți să semnalați o încălcare a Principiilor de Afaceri prezentate, vă rugăm să ne contactati, utilizând următoarele date de contact: 

Marina Belz

Head of Legal Affairs & Compliance Officer METRO România

E-mail: marina.belz@metro.ro

Tel: +40 31 423 4110

O altă variantă pentru a raporta o problemă de Conformitate este Sistemul online al METRO AG de raportare a incidentelor, disponibil aici. Sistemul online vă oferă posibilitatea de a vă păstra anonimatul, dacă doriţi acest lucru.

Indiferent de modalitatea de semnalare pe care o veţi alege, vă asigurăm că vom trata cu seriozitate mesajul dumneavoastră, respectând confidenţialitatea informaţiilor pe care ni le veţi împărtăşi.

Devino client METRO în 3 pași simpli
 
Aplică acum
Devino client METRO
Ești interesat de Produsele noastre?
 
Răsfoiește cataloagele
Cataloagele METRO