REȚEAUA LADOIPAȘI SĂRBĂTOREȘTE CEL MAI RECENT RECORD, 2000 DE MAGAZINE LADOIPAȘI, PRINTR-O CONFERINȚĂ DEDICATĂ PARTENERILOR DIN FRANCIZĂ

BUCUREȘTI, 8 IUNIE 2023 – Rețeaua LaDoiPași, dezvoltată de METRO România, atinge o nouă etapă în evoluția business-ului, odată cu deschiderea magazinului 2000, ceea ce atestă eforturile comune în susținerea și dezvoltarea comunităților locale și sărbătorește acest record organizând Conferința Națională LaDoiPași 2000 – „Viitorul este LaDoiPași”, dedicată antreprenorilor din franciză.

Încă de la lansarea pe piață, în 2012, lanțul de magazine LaDoiPași a contribuit semnificativ la susținerea comunităților locale și la dezvoltarea unei rețele puternice de antreprenori independenți, în întreaga țară. În toată această perioadă, METRO a susținut activ toți antreprenorii care fac parte din această franciză, concentrându-se asupra consilierii în ceea ce privește sortimentul, mercantizarea, design-ul magazinelor și marketing-ul eficient pentru a satisface nevoile clienților din comunitățile pe care aceste magazine le deservesc.

Conceptul de magazine LaDoiPași este adaptat nevoilor fiecărei comunități în parte, iar pe lângă proximitate, clienții se bucură de o serie de avantaje: pot găsi cu ușurință o gamă variată de produse de necesitate imediată, precum și de o experiență plăcută la cumpărături. În curând, LaDoiPași va lansa și o aplicație mobilă dedicată, prin intermediul căreia consumatorii vor putea accesa rapid informații despre ofertele disponibile periodic, cupoane cu oferte exclusive, harta cu magazinele LaDoiPași din întreaga țară și multe altele.

“Odată cu dezvoltarea francizei LaDoiPași, ne-am asumat misiunea de a susține antreprenorii locali să pornească afaceri în comunitățile în care trăiesc, prin deschiderea unor magazine moderne, de proximitate, care să le ofere clienților acces facil la produsele necesare și la servicii integrate. Astăzi, la 11 ani distanță, suntem mândri să spunem că am construit cea mai mare comunitate de antreprenori independenți din țară”, menționează Adrian Ariciu, CEO METRO România.

Conferința Națională LaDoiPași 2000 – „Viitorul este LaDoiPași” - dedicată antreprenorilor din franciză, are loc la centrul expozițional Romexpo din București, reunind peste 3000 de participanți din întreaga țară − antreprenori din rețeaua LaDoiPași, reprezentanți ai instituțiilor relevante, antreprenori de succes din diverse domenii, precum și reprezentanți METRO. Evenimentul se desfășoară în contextul sărbătoririi atingerii pragului impresionant de 2000 magazine LaDoiPași în România, aducând în prim-plan strategia METRO de a susține

comerțul tradițional și afacerile independente în continuare, precum și planurile pentru dezvoltarea rețelei LaDoiPași, pe viitor.

Soluțiile prin care sortimentul de produse poate fi mercantizat în mod eficient, soluțiile de fiscalitate moderne sau soluțiile digitale vor fi prezentate în cadrul acestei conferințe prin participarea partenerilor care susțin împreună cu METRO dezvoltarea rețelei LaDoiPași și a comerțului tradițional, în cadrul unei expoziții de prezentare a celor mai moderne instrumente comerciale care pot ajuta magazinele LaDoiPași să creeze afaceri de succes relevante în comerțul tradițional modern.

Performanțele partenerilor LaDoiPași vor fi sărbătorite și în cadrul unei Gale speciale de premiere. Totodată, finalul evenimentului va fi marcat de un show de excepție, într-o formulă originală, care aduce pe aceeași scenă câțiva dintre cei mai cunoscuți artiști români, într-un concept de spectacol unic, special creat pentru această ocazie.

“Ne-am dorit să marcăm acest moment memorabil la nivelul muncii pe care, cu foarte multă implicare, o depun toți partenerii LaDoiPași, toți colegii noștri din METRO, în fiecare zi. Este un moment de recunoștință și de apreciere publică, dar și de încurajare și încredere că vom continua să construim și în viitor lucruri care să ne facă să privim cu mândrie realizările fiecăruia dintre noi” – a adăugat Irinel Popescu, Director Franciză METRO România.

Franciza LaDoiPași are acoperire la nivel național, METRO România urmărind expansiunea în comunitățile din întreaga țară, atât în mediul urban, cât și rural. Rețeaua de magazine LaDoiPași continuă să se extindă accelerat pe plan local, iar până la finalul anului următor va atinge peste 2.500 de unități.Despre LaDoiPași

Lanțul de magazine LaDoiPași a fost creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Conceptul LaDoiPași a fost lansat pe piața locală în 2012 și dezvoltat în regim de franciză de METRO România, pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care trăiesc.

În magazinele LaDoiPași, consumatorii găsesc o gamă largă de produse de bază, având la dispoziție o selecție generoasă de produse proaspete, de la lactate și brânzeturi, la legume și fructe, la carne proaspătă și preparate din carne. Lanțul s-a extins accelerat, încă de la lansarea pe piață. În prezent, rețeaua numără 2.000 de magazine răspândite uniform, pe întreg teritoriul României.

Despre METRO

METRO este o companie internațională de top cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. În întreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienți care pot alege dacă să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să-și ridice achizițiile de la magazin sau să le livreze. De asemenea, METRO sprijină competitivitatea antreprenorilor și a întreprinderilor independente cu soluții digitale și prin urmare, contribuie la diversitatea culturală în comerț și industria ospitalității. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO. METRO a fost listată în Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania operează în peste 30 de țări și are peste 95.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde EUR. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.metroag.de.