Servicii pentru horeca

Ai un restaurant și cauți un partener de încredere? Ingredientele succesului le găsești la METRO!

Servicii HoReCa

Care sunt avantajele tale, dacă ești client metro?

La METRO căutam întotdeauna să fim alături de tine. Interesele și nevoile tale vor fi întotdeauna o prioritate pentru noi, iar prin serviciile, produsele și prețurile noastre vom căuta constant să te ajutăm să ai o afacere prosperă.

Produse proaspete pentru HoReCa

Calitate, prospețime și varietate

La METRO găsești zilnic fructe, legume, carne și pește proaspete, disponibile atât la raft, dar și în bază de comandă online sau în magazin.
Mărcile METRO

Mărcile proprii, special dezvoltate pentru industria HoReCa

  • Sortiment bogat si diversificat: produse alimentare (proaspete și congelate) și nealimentare (echipamente profesionale, tacâmuri, veselă, detergenți etc)
  • Produse de calitate care asigură de fiecare dată aceleași rezultate în realizarea preparatelor din meniul tău, optimizate în mod constant pentru nevoile tale (testate constant în centrul nostru de Gastronomie)
  • Prețuri constante pe o perioadă îndelungată de timp
  • Ambalaje dezvoltate special pentru tine, optimizate în funcție de destinația de utilizare a produsului, ce au un impact pozitiv în gestionarea costului și timpului de producție
Catalogul GASTRO

Echipamente și accesorii profesionale

De la ustensile de bucătărie, echipamente de lucru până la decorațiuni de masă, articole textile, instrumente pentru securitate, articole de transport și depozitare, multe sub umbrela METRO Chef.

Atunci când lucrezi într-o bucătărie profesională este foarte important să ai la îndemână echipamente, accesorii și soluţii pe care te poţi baza. Cu acest lucru în minte, am creat METRO Professional: temperatură, precizie, putere, viteză, durabilitate, rezistenţă, calitateă și eficiență, toate acestea sunt prioritare în ceea ce privește produsele METRO Professional.

Programe speciale pentru clienții noștri
Cumperi mai mult,Plătești mai puțin
Peste 10 000 de produse, semnalizate cu eticheta verde la raft. Cu cât cantitatea pe care o cumperi crește, cu atât prețul unitar scade.
Află mai multe
Înregistrare clienți
Devino clientMETRO
Devino client METROși bucură-te de toate avantajele
Aplică acum
Devino client METRO
Ofertele metro
Ești interesat de ofertele noastre?
Află aicicele mai recente oferte
Vezi detalii
Cataloagele METRO