Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Termeni si conditii

Informatiile prezentate de catre METRO CASH & CARRY Romania S.R.L., prin intermediul acestui website, sunt destinate exclusiv informarii clientilor sai.

METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Bd. Theodor Pallady nr. 51N, Cladirea C6, Corp A, cod fiscal 8119423, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9081/2010, capital social 13.537.500 lei, inregistrat in registrul ANSPDCP cu numarul 1207, in calitate de proprietar al acestui website, depune eforturi considerabile pentru actualizarea acestuia, dar nu îsi asuma responsabilitatea si nu garanteaza în ceea ce priveste acuratetea si corectitudinea informatiilor furnizate.

Toate materialele de pe acest website sunt proprietatea S.C. METRO CASH & CARY ROMANIA S.R.L., reproducerea, stocarea, ori transmiterea unor parti ori a intregului continut al acestora, fara acordul prealabil al proprietarului, este interzisa.

METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L., isi rezerva dreptul de a adauga, modifica, ori sterge, in tot sau in parte informatiile prin intermediul acestui website, fara vreun avertisment prealabil. De asemenea, proprietarul isi rezerva dreptul de a inchide temporar sau definitiv, total ori partial acest website, fara nici o obligatie de notificare prealabila.

METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L. nu îsi asuma raspunderea pentru continutul oricaror terte website-uri catre care exista conexiuni hipertext si nu raspunde sau garanteaza pentru informatiile continute în asemenea site-uri.

In conditiile accesarii altor website-uri, indiferent ca acestea apartinand METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L., ori unor terte parti, va rugam sa accesati si verificati mentiunile legale ale acestora, pentru a nu va expune la incalcari ale drepturilor de autor, sau ale altor drepturi conexe.

Orice utilizator care viziteaza acest website si care ofera date cu caracter personal, isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru prelucrarea acestor date cu caracter personal de catre METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L., in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, precum si a oricaror reglementari viitoare.

Prin accesarea acestui website, dumneavoastra va exprimati acordul cu privire la acceptarea in totalitate a conditiilor prevazute in cuprinsul acestor mentiuni legale, utilizarea acestui website facandu-se pe riscul utilizatorului. 

Orice conflict aparut intre website-ul METRO CASH & CARRY ROMANIA S.R.L. si utilizatori, cu privire la accesul, ori utilizarea acestuia, va fi solutionat pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil litigiul va fi solutionat de catre instantele de judecata competente din Municipiul Bucuresti, legea aplicabila fiind romana.

                                        Citește și condițiile generale de vânzare ale METRO România