Inspirație și informații utile

La METRO vrem să fim cel mai bun sprijin al tău. De aceea lucrăm constant pentru a îți oferi nu doar cele mai bune produse de pe piață, ci și idei inovatoare pentru ca afacerea ta să reușească. Vrei să îți reînnoiești afacerea? Cauți idei noi? Ești antreprenor și vrei să îți deschizi un restaurant, dar nu știi ce pași să urmezi? La METRO răspundem la toate aceste întrebări și multe altele prin pastilele noastre de antrenament și ateliere virtuale. În plus, îți aducem cele mai recente știri din industria ospitalității prin participarea la conferințe și evenimente. De asemenea, oferim o lista extinsă de rețete, astfel încât să poți incorpora preparate speciale în meniul tău.

Inspirație și informații utile
Descoperă noi idei pentru afacerea ta
Ultimele noutăți

Ultimele noutăți

Alături de METRO, ești mereu informat și la curent cu toate noutățile din industrie. De la ultimele schimbări din zona legislativă, la sfaturi din industria gastronomică, suntem mereu alături de tine și de afacerea ta! 
Află mai multe
Cum să deschizi un restaurant

Cum să deschizi un restaurant

Te gândești să-ți deschizi propria afacere cu restaurante, dar nu știi de unde să începi? În seria noastră „Cum să deschizi un restaurant”, am acoperit cele mai importante elemente care țin de o afacere în HoReCa. Consultă ghidul nostru complet și transformă-ți visul în realitate.
Află mai multe
Vis de antreprenor
Vrei să îți promovăm afacerea?
Spune-ți povestea, iar METRO o duce mai departe
Spune-ți povestea
Vis de antreprenor