Inspirație și informații utile

La METRO vrem să fim cel mai bun sprijin al tău. De aceea lucrăm constant pentru a îți oferi nu doar cele mai bune produse de pe piață, ci și idei inovatoare pentru ca afacerea ta să reușească. Vrei să îți reînnoiești afacerea? Cauți idei noi? Ești antreprenor și vrei să îți deschizi un restaurant, dar nu știi ce pași să urmezi? La METRO răspundem la toate aceste întrebări și multe altele prin pastilele noastre de antrenament și ateliere virtuale. În plus, îți aducem cele mai recente știri din industria ospitalității prin participarea la conferințe și evenimente. De asemenea, oferim o lista extinsă de rețete, astfel încât să poți incorpora preparate speciale în meniul tău.

Inspirație și informații utile
Descoperă noi idei pentru afacerea ta
Ultimele noutăți

Ultimele noutăți

Alături de METRO, ești mereu informat și la curent cu toate noutățile din industrie. De la ultimele schimbări din zona legislativă, la sfaturi din industria gastronomică, suntem mereu alături de tine și de afacerea ta! 
Află mai multe
Rețete blog

Sfaturi și rețete pentru HoReCa

Idei moderne, rețete clasice reinventate și cele mai bune sfaturi de la profesioniști. Lasă-te inspirat și descoperă lumea gastronomiei!
Află mai multe
Revânzători și magazine de proximitate

Revânzători și magazine de proximitate

Servicii și soluții gândite special pentru succesul afacerii tale. Află mai multe despre cum poți să îți duci afacerea la următorul nivel, alături de METRO! 
Află mai multe
Ghiduri și servicii
Servicii de livrare

Servicii METRO

La METRO, ne dorim să simplificăm lucrurile pentru clienții noștri, motiv pentru care îți oferim servicii concepute atât pentru a facilita munca de zi cu zi a afacerii tale, cât și pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături.
Află mai multe