METRO România este top employer și în 2022

A fost anunțată lista Top Employers 2022, iar METRO a fost recunoscut ca fiind Top Employer în România.

Certificarea Top Employers demonstrează devotamentul unei organizații pentru o lume mai bună a muncii, prin politici și practici excelente de resurse umane.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor obținute în urma evaluării practicilor și politicilor de Resurse Umane. Acest studiu se desfășoară pe șase domenii de resurse umane și acoperă 20 de teme precum: Strategii de resurse umane, Mediul de lucru, Recrutare, Training, Diversitate și Incluziune.

,, În contextul schimbărilor actuale și a nevoii de adaptare, dezvoltarea și menținerea unei culturi organizaționale care incurajeaza performanta, inovatia si invatarea continua, este un obiectiv permanent pentru METRO. Această certificare reprezintă o recunoaștere a eforturilor echipei manageriale și un reper în desfășurarea viitoarelor activități. Ne dorim să menținem excelența în procesele de resurse umane, precum și în digitalizarea acestora pentru a imbunatati constant experiența angajaților și pentru a rămâne un angajator de top.”, a declarat Rodica Rapcea, Director Resurse Umane METRO România.

CEO-ul Top Employers Institute, David Plink, spune: „Reflectând asupra anului solicitant care, la fel ca anul anterior, a avut un impact asupra organizațiilor din întreaga lume, METRO România a continuat să demonstreze că acordă prioritate menținerii unor practici excelente ale oamenilor la locul de muncă. Ei continuă să facă față provocărilor din lumea muncii aflată în schimbare, în timp ce lucrează neobosit pentru a avea un impact pozitiv asupra vieții forței de muncă. Suntem încântați să sărbătorim și să aplaudăm organizațiile care au fost certificate drept Angajatori de top în țările lor în acest an.”

Programul a certificat și recunoscut peste 1857 de Angajatori de top din 123 de țări/regiuni de pe cinci continente.

Despre Top Employers Institute

Institutul Top Employers este autoritatea globală în recunoașterea excelenței în practicile cu angajații. Prin intermediul Programului de Certificare al Institutului Top Employers, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat acum 30 de ani, Institutul Top Employers a certificat peste 1,857 de organizații din 123 de țări/regiuni. Certificările Top Employers au un impact pozitiv asupra vieților a peste 8 milioane de angajați la nivel global.