Servicii pentru revânzători

La METRO ne ghidăm după sloganul “Succesul tău e afacerea noastră.” și facem tot posibilul pentru ca serviciile și produsele oferite să te ajute să ai o afacere prosperă, iar produsele achiziționate pentru magazinul tău să aibă cele mai competitive prețuri.

Servicii revânzători

Care sunt avantajele tale, dacă ești client revânzător?

La METRO căutam întotdeauna să fim alături de tine. Interesele și nevoile tale vor fi întotdeauna o prioritate pentru noi, iar prin serviciile, produsele si prețurile noastre vom căuta constant să te ajutăm să ai o afacere prosperă.

Produse proaspete trader

Calitate, prospețime și varietate

La METRO găsești zilnic fructe, legume, carne și pește proaspete, disponibile atât la raft, dar și în bază de comandă online sau în magazin.
Mărcile METRO

Produse marcă proprie, la prețuri competitive

De la alimente de bază, până la produse pentru curățenie, de la hârtie de copiator, șervețele și ceai, până la brânzeturi, preparate din carne, sucuri și bere, produsele noastre acoperă nevoile zilnice la cele mai scăzute prețuri, la un standard de calitate ce respectă toate normele în vigoare.
Află mai multe despre mărcile noastre proprii
Cumperi mai mult, plătești mai puțin

Cumperi mai mult, plătești mai puțin

Peste 10.000 de produse, semnalizate cu eticheta verde la raft. Cu cât cantitatea pe care o cumperi crește, cu atât prețul unitar scade.
Află mai multe
Devino client METRO în 3 pași simpli
 
Aplică acum
Devino client METRO
Ești interesat de Produsele noastre?
 
Răsfoiește cataloagele
Cataloagele METRO