METRO, CERTIFICATĂ TOP EMPLOYER ÎN ROMÂNIA, PENTRU AL 3-LEA AN CONSECUTIV

METRO Top Employer
BUCUREȘTI, 17 IANUARIE 2023 - METRO, liderul pieței locale de wholesale, este recunoscută în 2023, pentru al treilea an consecutiv, Top Employer în România și în Europa. 

Lista Top Employers 2023 a fost anunțată, iar METRO a fost recunoscut ca fiind Top Employer (Top Angajator). Este al treilea an când METRO România obține această distincție acordată de Top Employers Institute, autoritate globală în recunoașterea excelenței în practicile cu angajații. Certificarea plasează compania în topul celor mai buni angajatori din Europa, alături de METRO Germania, Franța, Italia, Polonia, Bulgaria, Turcia și Pakistan.
Rodica Rapcea - Director Resurse Umane METRO România
”Certificarea Top Employer, obținută pentru a treia oară, ne onorează și validează existența unei culturi organizaționale, în cadrul METRO, care încurajează performanța, inovația și învățarea continuă – toate acestea fiind obiective esențiale pentru noi. Ne propunem să menținem acest stardard de excelență în resurse umane, dobândit în ultimii ani, și să continuăm să investim în digitalizarea proceselor de HR, în dezvoltarea angajaților noștri și în  îmbunătățirea constantă a experienței acestora”, declară Rodica Rapcea, Director Resurse Umane în cadrul METRO România.

Top Employers Institute acordă distincția de Top Angajator organizațiilor care se înscriu pentru această certificare și care obțin rezultate excelente în cadrul evaluării practicilor și politicilor de resurse umane (HR). Studiul vizează șase domenii de HR și acoperă 20 de teme, printre care: strategii de resurse umane, mediul de lucru, recrutare, training, diversitate și incluziune.

Până în prezent, programul Top Employers a certificat și recunoscut peste 1,857 de Top Angajatori din 123 de țări/regiuni, de pe cinci continente.

Despre Top Employers Institute

Institutul Top Employers este autoritatea globală în recunoașterea excelenței în practicile cu angajații. Prin intermediul Programului de Certificare al Institutului Top Employers, companiile participante pot fi validate, certificate și recunoscute ca angajator preferat. Înființat acum 30 de ani, Institutul Top Employers a certificat peste 1,857 de organizații din 123 de țări/regiuni. Certificările Top Employers au un impact pozitiv asupra vieților a peste 8 milioane de angajați la nivel global.


Despre METRO

METRO este o companie internațională de top cu sortimente alimentare și nealimentare, specializată în deservirea nevoilor hotelurilor, restaurantelor și cateringului (HoReCa), precum și ale comercianților independenți. În întreaga lume, METRO are aproximativ 17 milioane de clienți care pot alege dacă să facă cumpărături într-unul dintre magazinele de format mare, să comande online și să-și ridice achizițiile de la magazin sau să le livreze. De asemenea, METRO sprijină competitivitatea antreprenorilor și a întreprinderilor independente cu soluții digitale și prin urmare, contribuie la diversitatea culturală în comerț și industria ospitalității. Sustenabilitatea este un pilon cheie al afacerii METRO. METRO a fost listată în Dow Jones Sustainability Index timp de 8 ani consecutiv. Compania operează în peste 30 de țări și are peste 95.000 de angajați în întreaga lume. În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde EUR. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.metroag.de.


Contacte mass-media

METRO ROMÂNIA

Marina Zara

Marketing Driver and Customer Engagement Artist METRO România

E-mail: marina.zara@metro.ro | pr@metro.ro


PORTER NOVELLI ROMÂNIA

Gabriela Stanciu

Senior Media Manager

E-mail: gabriela.stanciu@porternovelli.ro

Tel: 0757 088 838