programul Cumperi mai mult, plătești mai puțin. Prețuri avantajoase, competitivitate crescută

De peste 9 ani, asigurăm stabilitatea prețurilor și competitivitatea afacerii tale, 365 de zile pe an și prin programul „Cumperi mai mult, plătești mai puțin”.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin

Ce este programul ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin”?

La METRO, înțelegem provocările cu care se confruntă afacerile independente. Tocmai de aceea, acum mai bine de 9 ani am creat programul "Cumperi mai mult, plătești mai puțin", conceput să sprijine sustenabilitatea și profitabilitatea afacerii tale prin prețuri stabile și competitive pe tot parcursul anului. Este un angajament pe care ni-l asumăm pentru succesul afacerilor independente din Romania, permitandu-le să ofere, la rândul lor, prețuri atractive clienților finali.

Cum funcționează programul ”Cumperi mai mult, plătești mai puțin”?

Principiul este simplu: prețul scade pe măsură ce cantitatea achiziționată crește. Fiecare dintre cele peste 13.000 de produse din program este disponibil pe 3 praguri de preț raportate la cantitatea cumpărată. Cu cât cumperi mai mult, cu atât economisești mai mult.

Pentru un preț unitar cât mai avantajos, noi îți oferim posibilitatea de a combina mai multe sortimente ale aceluiași produs. De exemplu, să luăm cazul articolelor Fine Life Chips unde avem 3 praguri de preț listate în felul următor:
  • 1 bucată = 4,14 lei
  • Min. 10 bucăți = 3,93 lei
  • Min. 20 bucăți = 3,43 lei
Așadar, prin achiziționarea a 7 bucăți Fine Life Chips cu sare + 7 bucăți Fine Life Chips cu paprika + 7 bucăți Fine Life Chips cu smânână = 21 bucăți Fine Life Chips atingând al treilea prag cu cel mai mic preț pe bucată.

​​*Informațiile legate de cantitatea și prețul produsului sunt folosite doar ca exemplu.​
Combină sortimentul
Descoperă eticheta verde
Eticheta verde

Cum recunoști produsele?

Produsele incluse în program sunt semnalizate la raft cu eticheta verde. Este simplu să le recunoști și să profiți de avantajele oferite.
categorii de produse
Găsești peste 13.000 de produse alimentare și nealimentare incluse în programul "Cumperi mai mult, plătești mai puțin"
Sortimentul METRO
Andrei Fâciu - PizzaMania

Andrei Fâciu - Proprietar PizzaMania

Programul "Cumperi mai mult, plătești mai puțin” este convenabil și îmi poate schimba decizia de cumpărare. Adică prefer să cumpăr mai mult și să obțin prețul cel mai mic afișat pe etichetă.

Andreea Alexe - LaDoiPași

Alexe Andreea Marinela - LaDoiPași Belșugului

Principalul avantaj al programului Cumperi mai mult, plătești mai putin" constă în prețurile foarte avantajoase per bucată pe care le obții pe măsură ce cumperi cantități mai mari. Astfel, METRO mă ajută să am un preț corect și competitiv.