Servicii speciale

La METRO, ne dorim să simplificăm lucrurile pentru clienții noștri, motiv pentru care îți oferim servicii concepute atât pentru a facilita munca de zi cu zi a afacerii tale, cât și pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături.

Tot ce are METRO pentru tine
Aplicația METRO

Aplicația METRO

Susținerea proiectelor tale a fost întotdeauna scopul și prioritatea noastră, de aceea, METRO devine din ce în ce mai digital! Folosește aplicația METRO de fiecare dată când vizitezi un magazin și bucură-te de o experiență îmbunătățită la cumpărături. 

Descoperă beneficiile aplicației METRO
DISH Teaser

Servicii digitale pentru HoReCa

Îți aducem la un click distanță cel mai simplu mod de a-ți digitaliza afacerea HoReCa: DISH, platforma de soluții digitale de la METRO.

Platforma include soluții profesionale, proiectate de experți în industria ospitalității, pentru a avea la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți digitaliza afacerea simplu și rapid.


Află mai multe despre DISH
Franciza LaDoiPași

Franciza LaDoiPași

Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPași vânzările și profitul magazinului tău vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung.

Rețeaua magazinelor LaDoiPași crește în fiecare zi cu noi și noi parteneri care au luat decizia să ni se alăture, motiv pentru care continuăm să inovăm și să găsim soluții moderne la provocările pe care ni le oferă contextul actual de piață.

Alătură-te francizei LaDoiPași
Serviciul de livrare METRO
Misiunea noastră: livrări punctuale, mărfuri ultra-proaspete, servicii fără întreruperi online și în persoană.
Pentru HoReCa Pentru Revânzători
METRO BuyBack
Vino cu un aparat electrocasnic sau de aer condiționat, vechi, funcțional sau nefuncțional, complet, în orice magazin METRO și primești 100 lei reducere, pe loc, la achiziția unui produs nou din aceeași categorie.
Află mai multe