Servicii speciale

La METRO, ne dorim să simplificăm lucrurile pentru clienții noștri, motiv pentru care îți oferim servicii concepute atât pentru a facilita munca de zi cu zi a afacerii tale, cât și pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături.

Tot ce are METRO pentru tine

Aplicația METRO

Aplicația METRO

Susținerea proiectelor tale a fost întotdeauna scopul și prioritatea noastră, de aceea, METRO devine din ce în ce mai digital! Folosește aplicația METRO de fiecare dată când vizitezi un magazin și bucură-te de o experiență îmbunătățită la cumpărături. 

DISH

Servicii digitale pentru HoReCa

Îți aducem la un click distanță cel mai simplu mod de a-ți digitaliza afacerea HoReCa: DISH, platforma de soluții digitale de la METRO.

Platforma include soluții profesionale, proiectate de experți în industria ospitalității, pentru a avea la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți digitaliza afacerea simplu și rapid.


Franciza LaDoiPași

Franciza LaDoiPași

Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPași vânzările și profitul magazinului tău vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung.

Rețeaua magazinelor LaDoiPași crește în fiecare zi cu noi și noi parteneri care au luat decizia să ni se alăture, motiv pentru care continuăm să inovăm și să găsim soluții moderne la provocările pe care ni le oferă contextul actual de piață.

Serviciul de livrare METRO
Misiunea noastră: livrări punctuale, mărfuri ultra-proaspete, servicii fără întreruperi online și în persoană.
Pentru HoReCaPentru Revânzători
Înregistrare clienți
Devino clientMETRO
Devino client METROși bucură-te de toate avantajele
Aplică acum
Devino client METRO
Ofertele metro
Ești interesat de ofertele noastre?
Află aicicele mai recente oferte
Vezi detalii
Cataloagele METRO