Intră în franciza LaDoiPași

Franciza LaDoiPași a fost dezvoltată de METRO pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afacerile în comunitățile locale, acestea beneficiind de creșterea competitivității, atractivității și a preferinței între consumatorii finali.

Franciza LaDoiPași

Știm că îți place să ai clienții mulțumiți. Ești LaDoiPași de reușită.

Ești interesat de sprijin financiar pentru amenajare și expertiză în ariile de interes ale magazinului tău?

  • Ai nevoie de un consultant pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru sortimentație, layout si mercantizare în magazinul tău?
  • Îți dorești un partener puternic, de încredere, cu notorietate și expertiză în retail?
  • Vrei să știi care este modul în care trebuie să îți analizezi rapoartele de vânzare astfel încât să poți optimiza afacerea?
  • Dorești să ai angajați bine instruiți și servicii atractive pentru clienții tăi?

 

Dacă răspunsul tău la cel puțin una dintre întrebări este pozitiv, urmărește mai jos pașii necesari deschiderii unei francize LaDoiPași. 

1.Citește beneficiile francizei

group
2.Completează formularul

peoplecenter
3.Un consultant te va contacta

Aplicația LaDoiPași

Aplicația LaDoiPași

LaDoiPași vine în ajutorul clienților cu un aliat digital la cumpărături! Noua aplicație LaDoiPași este o platformă dinamică, interactivă și modernă, care oferă constant beneficii suplimentare la cumpărături din magazin.

Aplicația are scopul de a sprijini cea mai mare comunitate de antreprenori independenți din țară și a-i ajuta să-și dezvolte afacerile. Printre beneficiile aplicației sunt accesarea rapidă a ofertelor, cupoanelor și cataloagelor, notificări despre cele mai recente.

Beneficiile aplicației LaDoiPași:

  • Aplicația crește loialitatea și retenția clientilor
  • Consumatorii sunt constant informați despre produse, oferte și promoții sau campanii
  • Notificări despre cele mai recente oferte, cupoane și cataloage
  • Hartă și posibilitatea de a localiza cele mai apropiate magazine LaDoiPași
  • Informații despre programul de funcționare și adresele magazinelor
  • Sugestii pentru rețete ușor de preparat acasă, sfaturi utile pentru casă și grădină
Disponibil în app store
Descarcă pe iOS
Disponibil pe google play
Descarcă pe Android

Beneficii

Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPași, vânzările și profitul magazinului tău vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung. Rețeaua noastră de magazine crește în fiecare zi cu noi și noi parteneri care au luat decizia să ni se alăture, motiv pentru care continuăm să inovăm și să găsim soluții moderne la provocările pe care ni le oferă contextul actual de piață.

Resurse financiare

Resurse financiare

Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primești susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare sau programe de training pentru angajații tăi.
Consultant dedicat

Consultant dedicat

Pe tot parcursul parteneriatului beneficiezi de un consultant LaDoiPași dedicat. Vei avea astfel un punct permanent de contact și de informare și vei primi consultanță în amenajarea magazinului.

Partener puternic

Un partener puternic de partea ta

Magazinul tău va funcționa sub umbrela unui unei mărci recunoscute, cu notorietate și expertiză în retail. Îți oferim analiză potențial și recomandări sortiment, training pentru angajați, campanii de marketing și oferte comerciale.

Independeța afacerii

Independența administrării afacerii

Dacă te alături francizei LaDoiPași, ai libertate deplină în administrarea afacerii tale. Tu alegi cum gestionezi produsele, stocurile, angajații, având în același timp alături de tine un partener puternic, cu experiență.

Oferte exclusive

Oferte exclusive pentru partenerii din franciză

 Pentru ca afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține oferindu-ți oferte exclusive și prețuri de nerefuzat la peste 10.000 de articole, precum și programe de loializare personalizate.

Intra in franciza LaDoiPasi

Ne poți contacta și la telefon 0374 11 55 55 în intervalul orar 09:00-19:00 sau scrie la adresa de mail: contact@la-doi-pasi.ro.

Suntem bucuroși să explorăm cum putem deveni parteneri.

Simplu și rapid!

Clienții noștri confirmă
Testimonial LaDoiPași

Alexe Andreea Marinela - LaDoiPași Belșugului

Parteneriatul dintre mine și METRO se bazează pe prietenie foarte mult, am tot sprijinul necesar, de multe ori îl primesc și fără să îl cer. Apreciez colaborarea cu ei și le mulțumesc pentru susținerea pe care ne-o oferă. Diversitatea de produse pe care METRO o oferă francizorilor este un punct forte pentru a câștiga încredere în fața clientului.”
Vezi video
Iulia și Costin LaDoiPași Câmpineanu

Iuliana&Costin - LaDoiPași Câmpineanu

“Franciza LaDoiPași ne-a oferit flexibilitatea de a dezvolta un business așa cum ni l-am dorit. Sprijinul pe care ți-l oferă echipa METRO este foarte important, pentru că ei fac vizite frecvente și alături de echipa din magazin învățăm împreună. Este un business de viitor. Pentru că oamenii tot timpul vor avea nevoie de un magazin lângă casă. La doi pași! Franciza care oferă flexibilitate și te lasă să rămâi în continuare antreprenor.”
Vezi video
Livia Laufer LaDoiPași Chiajna

Livia Laufer - LaDoiPași Chiajna

„Am ajuns la concluzia că cea mai bună soluție pentru mine este LaDoiPași. Afacerea este a mea 100%, dar am implementat-o și o dezvolt în continuare cu sprijinul celor de la METRO. Practic beneficiez de expertiza în domeniu a consultanților METRO."

Vezi video
Dumitru Brânzoi LaDoiPași Glina

Dumitru Brânzoi - LaDoiPași Glina

“De când am franciza LaDoiPași, lucrurile s-au schimbat radical atât pentru noi cât și pentru clienți. Consilierii METRO ne-au sprijinit pe tot parcursul deschiderii magazinului și ne sprijină în continuare ori de câte ori este nevoie.
Vezi video