Cel mai bun pește pentru afacerea ta

Consumul de pește din țara noastră este în continuă creștere. Pe lângă faptul că peștele este un produs sănătos, cu o mare valoare nutritivă, varietatea enormă de specii care există îl face un element esențial pe masa oricărei afaceri din industria HoReCa. La METRO suntem conștienți de nevoile clienților noștri, prin urmare, magazinele noastre au unul dintre cele mai bune sortimente de pește proaspăt de pe piață. În fiecare zi selectăm pește proaspăt care merge direct la magazinele noastre METRO. Raionul nostru de peste este format din peste 200 de specii pentru care garantăm calitatea și prospețimea.

Peștele METRO

Cumpără pește întotdeauna proaspăt

Din Marea Neagră sau oceanele lumii, peștele din raionul METRO este întotdeauna proaspăt. Valoarea noastră principală este originea produsului, de aceea încercăm pe cât posibil să susținem pescarii locali. Experții METRO selectează în fiecare zi pește proaspăt de la furnizori, oferind astfel garanția originii și prospețimii.

Datorită serviciului nostru de logistică cu camioane cu trei temperaturi, peștele ajunge de 3 ori pe săptămână la toate magazinele METRO.

Pește sălbatic sau de crescătorie

Asigurarea celei mai înalte calități a peștelui nostru proaspăt, indiferent dacă este de crescătorie sau sălbatic, este o prioritate la METRO.

Descoperă în fiecare zi varietatea de pești proaspeți sălbatici și de crescătorie pe care ți-i oferim în raionul de pește METRO! Conștienți de faptul că nu doar prospețimea și aroma sunt esențiale, ci și durabilitatea, la METRO selectăm cei mai buni pești ce provin din pescuitul selectiv de extracție, care este atent cu mediul, precum și peștii de crescătorie care îndeplinesc standarde înalte de calitate. 

Descoperă gama noastră

găsești tot ce ai nevoie la metro

Pește sturion, pești de apă dulce, pești oceanici, crustacee și cefalopode, vezi întreaga selecție de pește de cea mai înaltă calitate. 

Pește albastru METRO

Pește albastru

În raionul de pește al magazinelor METRO vei găsi o gamă variată de pești albaștri: hamsie, hering, cod, bonito, sardină, macrou, sprot, ton, amberjack și pește spadă.

Peștele albastru este un element de bază al oricărui meniu de restaurant. Consumul său este indicat datorită calităților sale nutritive - are o proporție ridicată de acizi grași Omega 3, minerale, o sursă de proteine și vitamine -, dar și datorită aromei sale intense care îi permite să fie preparat în multe moduri, atât pentru consumul crud, ca în cazul tonului roșu, cât și pentru gătit.

Pește alb METRO

Pește alb

Diversitatea largă a speciilor, diferitele arome și modalitățile de preparare, pe lângă conținutul redus de grăsimi, fac din peștele alb regele bucătăriilor .

La METRO alegem zilnic cei mai buni pești din piețele de pește din apropiere – doradă, merluciu, biban de mare, calcan, limbă de mare, sau din piețele internaționale de renume precum cele din Norvegia, Grecia, Spania, Italia, Croația și Bulgaria. O mare verietate de pește alb te așteaptă în magazine iar dacă nu găsești ceea ce îți dorești, întrebă reprezentantul tău METRO cum poți solicita o comandă telefonică de pește.

Fructe de mare METRO

Fructe de mare

Cum să ai fructe de mare proaspete pe tot parcursul anului și la prețuri foarte competitive? La METRO eliminăm intermediarii și cumpărăm fructele de mare direct de la furnizori. Căutăm întotdeauna calitatea și prospețimea. Verifică și secțiunea noastră de fructe de mare și alege ce te va diferenția de concurenții tăi. Ai o gamă largă de creveți, crustacee, sepie, caracatiță sau calamar.
Fructe de mare
Alege calitatea superioară
Explorează acum categoria noastră de produse Ton și transformă-ți meniul într-o experiență extraordinară pentru clienții tăi
Sfaturi profesionale

La metro vă sfătuim să alegeți cel mai bun pește

La METRO avem un angajament clar: să răspundem cerințelor și nevoilor clienților noștri. De aceea, îți punem la dispoziție o gamă largă de sortimente de pești pentru industria ospitalității și te sfătuim cu privire la cele mai bune utilizări. 

Cel mai bun peste METRO

Avantajele oferite de METRO

  • Un expert te va sfătui și te va îndruma în achiziția ta cu privire la cel mai bun produs.
  • Dacă în momentul achiziției nu ai găsit un produs, contactează-ți reprezentantul METRO. Avem un serviciu la cerere prin care poți obține peștele de care ai nevoie.
  • În plus față de peștii locali îți oferim cel mai bun pește de import cu toate garanțiile de calitate.
  • Îți garantăm calitatea și prospețimea peștilor de crescătorie și celor sălbatici.
  • Economisești timp prin serviciul de rezervare telefonică. Cu un singur apel plasezi comanda, noi o vom pregăti și te anunțăm când să vii să o ridici din magazin.
  • Poți plasa comenzi și online prin serviciul MShop Delivery, peștele sosește la tine în stare perfectă și gata de gătit.
  • Livrăm tot peștele curat și igienizat.
  • Tot peștele este ambalat pentru a garanta conservarea corectă, are o etichetare completă cu toate informațiile, originea, controalele și sfaturile de utilizare.
  • Pregătim peștele într-un mod personalizat cu serviciul de tăiere disponibil în raionul de pește. Întreabă-ne de ce ai nevoie.
Virgiliu Diaconu - interviu pește

Despre gama de pește METRO

Înțelegem necesitățile specifice ale restaurantelor, iar asta se reflectă în diversitatea produselor oferite de noi. De la pește de bază, precum dorada, la selecții premium cum ar fi amberjack sau calcan, și până la o gamă variată de fructe de mare, inclusiv creveții congelați METRO Chef esențiali în orice bucătărie profesională.”  - Virgiliu Diaconu, Director ​Managementul Ofertei
Vezi video