Sortiment bogat de fructe de mare

La METRO găsești o selecție excelentă de fructe de mare pe care le poți servi clienților tăi. Includerea fructelor de mare de calitate printre preparatele restaurantului poate fi elementul care face diferența între un meniu banal și unul sofisticat. La METRO găsești fructe de mare proaspete la prețuri competitive, pe baza cărora poți crea rețete surprinzătoare pentru clienții tăi. Prospețimea, calitatea și prețurile competitive sunt elementele pe care mizăm pentru a oferi o selecție atentă, adaptată nevoilor clienților noștri.

Fructe de mare METRO
Direct de la piața de pește

Aproape de tine

La METRO vrem să-ți oferim cele mai proaspete fructe de mare de pe piață, de aceea le cumpărăm direct din piața de pește și le distribuim în magazinele noastre în mai puțin de 48 de ore. Poți beneficia de fructe de mare proaspete la prețuri foarte competitive, tocmai pentru că noi eliminăm intermediarii și achiziționăm produsele direct de la producători.

În acest fel garantăm calitatea și prospețimea mărfii noastre. Suntem conștienți de faptul că produsul local este cel mai proaspăt dintre toate, astfel că alegem, în măsura posibilităților, furnizorii locali și, unde este cazul, completăm catalogul nostru cu fructe de mare din surse sigure, apoi, prin sistemul nostru de ambalare, ne asigurăm că în restaurantul tău ajung doar produse de cea mai bună calitate.

Gata pentru bucătăria ta!

Fructe de mare proaspete

Fructe de mare - gama de produse

Scopul nostru primordial cu privire la oferta de fructe de mare este garanția prospețimii. Din acest motiv, lucrăm cu un personal de furnizori certificați. Aceștia respectă cu strictețe nu doar standardele impuse de lege, ci și standardele riguroase de calitate impuse de METRO.

Crustacee, cefalopode și moluște premium

Sortimentul nostru

Homari, creveți, langustine etc. La METRO avem o gamă largă de crustacee perfecte pentru a prepara tot felul de rețete apetisante, dând o notă aparte meniului oricărui restaurant. Pe de altă parte, moluștele sunt printre cele mai consumate produse din industria hotelieră, de aceea îți oferim o mare varietate scoici, midii, stridii, sepii, caracatițe și calamari. 

Homar METRO

Homari

Numit „bijuterie marină” de bucătari pentru gustul său fin de mare și carnea fragedă, cu diferite texturi, homarul este considerat o delicatesă. Poate fi servit la grătar, fiert, prăjit, caserolat sau cu garnitură de orez, legume proaspete sau paste.
Vezi articole
Creveti METRO

Creveți și langustine

Creveții sunt perfecți la grătar, în paste, salate sau diferite feluri de mâncare cu orez. La METRO îți servim creveți de calitate, diverse sortimente, pe tot parcursul anului, datorită furnizorilor noștri de încredere, care aleg cele mai bune crustacee, astfel încât să poți oferi produse cu aromă și calitate la masa restaurantului tău. 
Vezi articole
Caracatiță

Caracatiță

La METRO îți oferim caracatiță delicioasă, bogată în proteine și substanțe nutritive, un aliment perfect de făcut pe grătar sau într-o vinaigretă. Cu caracatița noastră proaspătă se pot pregăti rețete suculente care vor încânta oaspeții.

Vezi articole
Calamar METRO

Calamar

Prăjit, copt, la grătar, marinat, umplut, posibilitățile de a găti calmarul sunt nelimitate. Cumpără calmar proaspăt pentru a pregăti rețete gastronomice rafinate.
Vezi articole
Livrăm direct la tine în bucătărie

Fructe de mare sustenabile

Fructe de mare delivery
La METRO suntem conștienți de grija pentru mediu și pescuitul responsabil. Fructele de mare pe care le vindem în magazinele noastre provin de la furnizori care garantează pescuitul sustenabil, încercând să evite supraexploatarea mării, cu tehnici de pescuit puțin agresive.

Cel mai bun sortiment pentru meniul tău

Meniu fructe de mare

Conștienți că, în domeniul ospitalității, timpul înseamnă bani, la METRO avem un personal specializat care te ajută să alegi cele mai bune fructe de mare proaspete pentru a răspunde nevoii clienților tăi. Poți primi informații cu privire la cel mai bun mod de preparare sau despre posibilitatea de a cumpăra fructe de mare proaspete pe care nu le poți găsi direct în magazinele noastre. Poți plasa comenzile prin telefon sau prin web. Te vom pune în legătură cu un expert care te va sfătui pe tot parcursul achiziției și vei primi comenzile la cel mai apropiat magazin sau direct la restaurantul tău. Dacă soliciți serviciul „Distribuirea către ospitalitate”, garantăm prospețimea fructelor de mare pe care ți le servim cu ajutorul camioanelor noastre, care dispun de condițiile de refrigerare necesare pentru a păstra și livra fructele de mare în condiții optime, chiar la ușa unității tale.