Povestea lui Daian Borcovici
Drumul spre succes? Pe scurt, a fost pavat cu „bolțari grei” ce se sparg în bucăți mici, bucăți care te duc de la fericire la agonie.
În copilărie, când mergeam la pescuit, visam cu ochii deschiși și îmi imaginam că voi ajunge un mare chef și că, prin preparatele gătite cu mâinile mele, voi putea încânta sute de oameni. În acel moment, nu aveam nici cea mai mică idee că visul meu se poate împlini și, pe lângă asta, cât de grea și complicată urma să devină viața mea. Dar asta nu m-a oprit din a visa, oricât de greu urma să fie și, vă spun cu mâna pe inimă, că a fost o călătorie grea.
Am început să lucrez în bucătărie acum mai bine de 20 de ani și am trecut printr-o mulțime de bucătării și restaurante, atât în România cât și în străinătate. De-a lungul călătoriei mele, am gătit pentru persoane foarte importante din țară și chiar și pentru unii președinți. Am învățat de la fiecare om în care am văzut un potențial de a „fura” meserie.
Când am simțit că am „furat” destulă meserie, am început să lucrez în restaurante cunoscute din Timișoara și, cu timpul, a prins contur, atât în oraș, cât și în inima mea „The Fisher”.
Mereu mi-am dorit să educ clienții în arta culinară a peștelui și fructelor de mare, iar asta, alături de multă pasiune, dorință și speranța că voi reuși, m-au ajutat să pun bazele acestui business de familie, iar astăzi se vorbește „în sat” că suntem cel mai bun restaurant de pește și fructe de mare!
Mă gândeam să scriu o carte și să spun povestea grea de viață a unui bucătar din Bocșa, care a pornit la drum cu aproape mai nimic în buzunare, dar cu un lucru în minte: never give up!
Vă aștept la The Fisher, să ducem povestea mai departe împreună!