Povestea Elenei Pădurariu
În calitate de Chef și Manager al restaurantului „Plopii fără soț” din Iași și cu o experiență de peste 10 ani în industria HoReCa, am reușit, alături de echipa mea dedicată, să fim #trendsetteri în domeniul ospitalității, la nivel local.
Bună! Numele meu este Elena Pădurariu și sunt Chef și Manager al restaurantului „Plopii fără soț“, din Iași. Cu o experiență de mai bine de 10 ani în HoReCa și cu o adevărată pasiune pentru ospitalitate am reușit, alături de echipa mea, să fim #trendsetteri în domeniul F&B, la nivel local.
Prin perseverență și dorința de a realiza lucrurile din ce în ce mai bine, am reușit să finalizez atât un master în domeniul turismului, cât și un doctorat în domeniul managementului. Aceste lucruri m-au ajutat să cresc sănătos afacerea, alături de echipa mea de oameni frumoși.
Chiar dacă de-a lungul timpului am avut multe impedimente și provocări, am reușit să ne adaptăm și să mergem mai departe. Mai mult ca sigur nu am fi reușit să dăm dovadă de excelență în domeniu dacă nu aș fi avut lângă mine o echipă formată din oameni dedicați, cu un grad ridicat de responsabilitate.
Sunt recunoascătoare și mulțumesc echipei pentru toate reușitele noastre în domeniul gastronomiei, atât pe plan național cât și internațional. Consider că fiecare dintre noi are puterea de a-și depăși limitele. Uitându-mă în spate, îmi dau seama cât de important este să îți dorești lucruri bine făcute.