Visul Andreei Safta

Timp de citire : 3 min
Conu Mustacios

Descoperă povestea Andreei Anamaria Safta și a afacerii sale, „Pizza Conu Mustăcios”, o călătorie de la o simplă idee la un plan de expansiune național și internațional. Află cum a transformat pasiunea pentru gătit și un moment de criză într-o oportunitate de succes în lumea antreprenoriatului, depășind obstacole birocratice și financiare, și cum fiecare zi în afacerea sa devine o lecție valoroasă de rezistență și determinare.

Pizza Conu' Mustăcios

Galați, România

Povestea Andreei Anamaria Safta

 Povestea „Pizza Conu' Mustăcios” a început din ceva înrădăcinat adânc în sufletul meu, pasiunea pentru gătit și dorința de a împărtăși cu cei din jurul meu acest sentiment care m-a motivat și care mi-a deschis calea către lumea antreprenoriatului.

Drumul meu a început de la o simplă idee, aceea de a-mi deschide propria afacere. Dar, cu timpul, s-a transformat într-un proiect complex și am început să visez la cum o să-mi extind afacerea la nivel național și internațional.

Momentul în care m-am decis să-mi deschid propria afacere a fost când m-am trezit, dintr-o dată, șomeră. Atunci, mi-am canalizat toată energia în dezvoltarea celui mai bun și elaborat plan de afaceri. După rău vine întotdeaua bine, iar acest lucru mi-a fost demonstrat când am aflat că am câștigat locul 1 în cadrul concursului de planuri de afaceri „Calificarea și angajarea pentru tânăra generație”. Până în prezent, acest premiu este cea mai mare realizare a mea, un moment care mi-a afirmat că munca mea contează și că nu trebuie să renunț.

Dar asta nu înseamnă că drumul meu de antreprenor nu a fost unul fără încercări. Depășirea obstacolelor birocratice și financiare au reprezentat provocări semnificative, agravate de procesul meticulos de dezvoltare și testare a rețetelor proprii. Cu toate acestea, în mijlocul haosului, îmi găseam motivația când lucram la noi rețete, străduindu-mă să mă autodepășesc și să-mi mulțumesc clienții.

Am avut momente în care stresul și presiunea mă copleșeau și mă făceau să-mi doresc să renunț, dar bucuria și recunoștința de pe fețele clienților, alături de sprijinul și susținerea necondiționată din partea familiei mele, m-au ajutat să merg mai departe. Pentru mine, o afacere este cu și despre clienți, iar dacă ei sunt mulțumiți, înseamnă că munca mea contează. Dacă stau și mă gândesc mai bine, cred că până acum nu am avut provocări mari, dar sunt convinsă că ele urmează să apară, pentru că până la urmă ăsta e farmercul vieții de antreprenor.

Ca antreprenor, am învățat pe propria piele că fiecare zi este o lecție. Este o lecție de rezistență și determinare, în care să ai nervi de oțel e la fel de important ca ingredientele din bucătărie.

Cred că mulți clienți mă văd pur și simplu ca pe o față prietenoasă în spatele tejghelei, o persoană amabilă și implicată, neștiind că eu sunt cea care ține frâiele afacerii. Rolul meu în comunitatea din care fac parte rămâne neschimbat, la fel ca la început. Să încânt papile gustative și să potolesc foamea iubitorilor de pizza și pizza la con din întreaga lume.

Pentru antreprenorii în devenire, care sunt la început de drum, la ofer acest sfat: nu vă lăsați descurajați după prima încercare. În fața eșecurilor, pasiunea este cea care îți dă putere să continui, să depășești momentul și să-ți duci visul mai departe!   
vis de antreprenor
Povestea ta inspiră, povestea ta îi poate face pe ceilalți să viseze. Hai și tu să faci parte din această poveste!
Spune-ți povestea
comunitatea succesului
Împreună, construim mai mult decât simple povești individuale. Ne unim pentru a scrie o narațiune colectivă despre succes, provocări și creștere.
Descoperă poveștile