Lactate și brânzeturi

La METRO ai parte de o gamă bogată de brânzeturi și lactate! De la brânzeturi pe bază de lapte de vacă, oaie sau capră, cu specific național, internațional sau specialități de brânză, până la derivate precum unt, smântână sau frișcă disponibile în gramaje diferite atât pentru consumul personal, cât și pentru utilizarea în bucătăriile profesionale din restaurantele cu specific românesc sau internațional. Iar dacă deții un restaurant și alegi din produsele marcă proprie METRO Chef, ai garanția că toate sunt testate și calibrate cu ajutorul profesioniștilor din industrie. 

Lactate și brânzeturi

Elemente esențiale PENTRU afacerea ta

Quesos para restaurantes

Descoperă sortimentele noastre

La METRO ai parte de o gamă bogată de brânzeturi și lactate! Iată mai jos o listă cu toate sortimentele disponibile:

Cascaval

Cașcaval

Descoperă varietatea de produse tip cașcaval oferită de METRO. Găsești toate sortimentele de care ai nevoie pentru afacerea ta, de la cașcaval afumat, cașcaval pane sau specialități precum, cașcaval Dalia sau cașcaval Rucăr. Produsele noastre sunt atent selecționate pentru a satisface nevoile clienților și sunt disponibile în diferite cantități, potrivite atât pentru rafturile magazinelor cât și pentru restaurante. 
Mozzarella

Mozzarella & Topping Pizza

Alege mozzarella proaspătă și delicioasă! De la mozzarella pentru pizza, burrata, mozzarella julienne și bocconcini, îți oferim o varietate de opțiuni pentru a satisfice toate gusturile și preferințele clienților tăi. Cu un gust autentic și o calitate superioară mozzarella este alegerea perfectă pentru profesioniști! 
Branza feta

Telemea și brânză feta

Telemea proaspătă și delicioasă, la noi găsești o varietate pe bază de lapte de vacă, oaie și capră. Iar daca alegi METRO Chef, telemeaua marcă proprie aduce un plus de savoare oricărui preparat. De asemenea, îți punem la dispoziție și brânză feta feliată, o delicatesă cu specific mediteranean, apreciată de clienți pentru gustul cremos și sărat.
Branza topita

Brânză topită

De la brânză topită felii, brânză topită cu smântână, triunghiuri de brânză topită sau brânză topită la tub, METRO îți oferă o gamă bogată din care poți alege. Brânza topită este disponibilă într-un sortiment bogat de arome, ambalări și gramaje.  

Branza proaspata

Brânză proaspătă

Indiferent dacă ești un profesionist în industria gastronomiei sau în căutare de noi produse pentru rafturile magazinului tău, la METRO găsești tot ce ai nevoie pentru succesul afacerii tale! Brânza proaspătă este creată pentru a satisface toate cerințele clienților noștrii și a oferi constant doar produse de cea mai înaltă calitate! 
Specialitati branza

Specialități de brânză

De la brânză camembert, brie, halloumi sau parmigiano Reggiano maturat 24 de luni, la METRO găsești tot ce ai nevoie! Specialitățile de brânză sunt disponibile în diferite gramaje, potrivite atât pentru rafturile magazinului, cât și pentru bucătăriile restaurantelor din țară. În plus, produsele marcă proprie METRO Chef beneficiază de un ambalaj resigilabil, pentru a economisi timp și pentru a păstra aromele distinctive ale brânzeturilor!
Lapte

Lapte & băutură din lapte

Descoperă gama de lapte METRO - lapte de vacă proaspăt, lapte UHT, lapte cu un conținut scăzut de grăsime, lapte condensat și multe altele. Profită de gama proprie METRO și alege din diversitatea de produse clasice, precum lapte de vacă semidegresat dar și produse premium, precum laptele de capră. 
Iaurt

Iaurt

Iaurtul, un produs pe bază de lapte foarte popular este disponibil într-o gamă variată, doar la METRO. Perfect adaptat pentru cererile din piața de revânzători și industria ospitalității, în magazinele METRO vei găsi tot ce ai nevoie, de la iaurt grecesc, iaurt cu fructe, iaurt cu un conținut scăzut de grăsime, atât în ambalaje convenționale, cât și cantități mari.
Sortiment iaurt pentru revânzătoriVezi articole
Smantana

Smântână

Gama METRO Chef de smântână aduce un plus valoare afacerii tale. De la produse potrivite pentru rafturile magazinelor de proximitate, cu un gramaj pentru consumul acasă, la gramaje mari, precum smântână METRO Chef 20% grăsime 5 kg, dedicate bucătăriilor de restaurant. Îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie: smântână cu un conținut redus de grăsime, disponibile in diverse gramaje si ambalari, pentru a elimina pierderile si a fi usor de folosit.  

Unt

Unt

Cu o gamă variată de produse tip unt, care se pretează nevoilor antreprenorilor din România, atât HoReCa cât și revânzători, aduc un plus valoare afacerii tale! Gama conține produse pe bază de unt, atât marcă proprie METRO Chef, cât și alte branduri, de la unt 82% grăsime 1 kg, unt nesărat, unt porționat, până la unt semigras 40% grăsime.