Echipamente pentru horeca

Oferta METRO include tot ce ai nevoie pentru afacerea ta din domeniul ospitalității. Indiferent dacă planifici să deschizi o unitate nouă sau să-ți reînnoiești mobilierul sau ustensilele învechite, îți punem la dispoziție o gamă variată de posibilități. Avem de la mobilier modular, cu ajutorul căruia poți asambla complet o bucătărie, până la toate ustensilele necesare pentru funcționarea zilnică a unui restaurant, precum și o gamă largă de produse textile utile.

equipamiento-hostelería
Îți echipăm afacerea

METRO îți pune la dispoziție tot ce ai nevoie pentru afacerea ta

Mașini de spălat vase industriale cu tehnologie de ultimă generație, echipamente profesionale sofisticate, precum cuptoare, hote, friteuze. La METRO suntem conștienți de faptul că, pentru a oferi cele mai bune servicii, orice restaurant are nevoie de echipamente de top, de aceea catalogul nostru include produse de calitate la prețuri competitive. În plus, în oricare dintre magazinele noastre METRO te pui la curent cu cele mai noi tendințe și poți beneficia de ajutorul unor experți profesioniști care te vor sfătui în procesul de cumpărare

Equipamiento de cocina para hostelería de Makro

Echipamente profesionale de bucătărie

Vrei să construiești o bucătărie de la zero? Să achiziționezi aparate de ultimă generație care facilitează funcționarea zilnică a afacerii tale? La METRO avem bucătării modulare care se adaptează la orice spațiu, precum și o gamă largă de echipamente pentru gătit, refrigerare, conservare și spălare. În plus, îți oferim servicii de asamblare și punere în funcțiune pentru echipamentele de bucătărie. Verifică toate detaliile în magazinul tău METRO. 
Equipamiento de sala para hostelería de Makro

Amenajarea spațiului pentru servire

Prima impresie contează, iar clienții tăi iau contact înainte de toate cu imaginea salonului în care vor lua masa, de aceea este atât de important să fie echipat ca la carte. Transformă-ți afacerea într-un loc cât mai confortabil, cu ajutorul numeroaselor opțiuni pe care ți le oferim: fotolii, scaune, mese, sisteme de iluminat și elemente decorative care îți vor permite să abordezi stiluri diferite, în funcție de viziunea ta. 
Menaje para hostelería de Makro

Tacâmuri pentru restaurant

Găsești la METRO toate ustensilele de bucătărie și tacâmurile pentru restaurant de care ai nevoie, de la vesela de bază, pahare și cuțite, până la seturi de design, care vor îmbunătăți modeul de prezentare a oricărui preparat, adăugând o notă elegantă. 

Menaje personalizado para hostelería de Makro

Veselă personalizată

Detaliile fac diferența între afacerea ta și concurență. De aceea, îți oferim posibilitatea de a-ți personaliza toate ustensilele de bucătărie. Gravează numele afacerii tale sau un mesaj pe care ți-l dorești pe vase, tacâmuri sau pahare. Nu solicităm o comandă minimă, pur și simplu trebuie să ne lași o solicitare cu privire la textul pe care ți-l dorești gravat, iar de restul ne ocupăm noi.
Accesorios de mesa para hostelería de Makro

Accesorii pentru masă

Masa este unul dintre elementele centrale ale unui restaurant. Analizează selecția noastră de accesorii și alege-le pe cele mai potrivite pentru decorarea meselor din unitatea ta: fețe de masă, inele pentru șervețele, coșuri și cutii de pâine, lumânări, scrumiere etc. Consultă-te cu consilierii noștri pentru a găsi modelele care se potrivesc cel mai bine cu ceea ce cauți.
Equipamiento desechable para hostelería de Makro

De unică folosiță

La METRO avem un sortiment variat de veselă de unică folosință pentru ca tu să-ți poți servi clienții într-un mod ecologic. Dispunem de numeroase articole de unică folosință de bază, cum ar fi veselă, pahare, tacâmuri etc., perfecte pentru hoteluri sau catering.
Equipamiento textil para hostelería de Makro

Produse textile

Personalul tău trebuie să aibă la dispoziție haine potrivite pentru fiecare ocazie. De aceea, îți oferim o gamă largă de confecții rezistente și de calitate pentru angajați. Țesăturile folosite sunt dedicate industriei HoReCa, având caracteristici speciale ce țin de compoziție, temperaturi de spălare, uscare și călcare. În plus îți oferim posibilitatea personalizării prin broderie a echipamentului cu logo-ul dorit, trebuie doar să ne comunici textul și dimensiunea
acestuia. De asemenea, găsești în oferta noastră toate textilele de care ai nevoie pentru a-ți... îmbrăca afacerea: fețe de masă, prosoape de baie, așternuturi etc.

Equipamiento para hostelería de Makro para terrazas

Terase

Transformă-ți terasa într-un spațiu atractiv pentru clienții tăi. La noi găsești toate aparatele și mobilierul de care ai nevoie pentru a crea diferite ambiente, în funcție de nevoile tale: decoruri, sisteme de ventilație, încălzire și iluminare în diferite stiluri. La METRO avem tot ce trebuie pentru terasa ta.
Equipamiento para hostelería de Makro para terrazas

În aer liber

Pentru a realiza un design complet al spațiilor exterioare, ai la dispoziție un catalog vast de produse: foișoare, umbrele, plase de țânțari, grătare și alte elemente care vor umple de viață orice grădină și care sunt de nelipsit în organizarea de catering și evenimente.
Te ajutăm noi

Te ajutăm cu sfaturi pentru ca tu să alegi echipamentul de care ai nevoie

Nu știi care ar fi cele mai potrivite materiale pentru mobilierul din unitatea ta? Ai nevoie de sfaturi cu privire la ultimele tendințe în materie de decor? La METRO suntem experți în cerințele clienților HoReCa, așa că vom fi încântați să te sfătuim și să-ți răspundem la întrebări. Vizitează magazinele METRO și descoperă cele mai bune echipamente și piese de mobilier pentru a-ți echipa afacerea.