CARNE PENTRU INDUSTRIA HORECA ȘI PENTRU REVÂNZĂTORI

Știai că METRO este un reper pentru aprovizionarea cu carne pentru orice afacere din domeniul HoReCa sau comerțul tradițional? Avem o varietate de produse incluse în sortiment, în continuă evoluție pentru a satisface solicitările și cerințele clienților noștri. Distribuim în jur de 40 de milioane de kilograme de carne pe an și avem cca. 1000 de articole de carne proaspătă sau congelată. Fie că vorbim de carne proaspătă sau carne congelată, grija pentru calitatea produselor noastre primează.

carne rosie și de pasăre
De ce să cumperi carne din magazinele noastre sau online?

Calitate, varietate și disponibilitate

Cu acestea în minte îți punem la dispoziție toate tipurile de carne necesare atât în industria HoReCa, cât și în magazinele alimentare, iar personalul nostru specializat îți stă oricând la dispoziție pentru a-ți oferi sfaturi și ajutor specializat.

Provenită de la producători și furnizori atent selecționați, parteneri de încredere, carnea proaspătă din sortimentul nostru acoperă atât carnea roșie, cât și carnea de pasăre sau vânat, într-o varietate de forme, ambalări și porționări: carne de vită maturată (un produs de o frăgezime extraordinară), carne de porc suculentă și roz, carne de pui sub diverse forme, inclusiv împachetată în atmosferă modificată pentru a-i păstra prospețimea, vânat proaspăt, în bucăți sau sub formă de mici și cârnați, și multe alte produse pe care te invităm să le descoperi în raioanele noastre cu temperatură scăzută.

Competență, calitate și acoperirea nevoilor zilnice

CARNE ROȘIE

Carne de vita

Vită

În oferta METRO găsești permanent carne de vită de calitate superioară, de diferite origini (Ag, Bz, UR, USA, EU, RO), importată de la cei mai buni procesatori de carne din lume, oferind garanția excelenței.

Gama METRO Chef include articole din carne de vită de origine Irlanda, precum Black Angus, care provin de la animale crescute în condiții optime și hrănite corespunzător, obținute prin cele mai moderne procese de producție, certificările pe care le dețin fiind dovada standardelor înalte de calitate pe care le respectă.

Produsele sunt calibrate, ideale pentru nevoile afacerilor HoReCa și Traders. Pentru o experiență unică a gustului, carnea de vită este maturată prin metoda dry aged sau wet aged. Ultra-Tender este un proces patentat METRO Chef care garantează gustul și frăgezimea de top a produselor.

Vezi articole
Carne de vițel

Vițel

Gama METRO Chef include carne de vițel, origine Olanda.

Printre articolele din carne de vițel disponibile în oferta METRO se numără T-Bone, cotlet cu os, mușchiuleț, scăricică, tomahawk, toate remarcându-se prin textură, aromă și consistență optime, având toate certificările care constituie garanția calității lor.

Vezi articole
Carne de porc

Porc

Descoperă carnea de porc din oferta METRO, aflată în topul preferințelor clienților tăi, la prețuri avantajoase.

Carnea este maturată prin metoda dry aged și provine de la producători atent selecționați, având origine România, Spania sau alte țări cu tradiție în creșterea porcinelor și oferind avantajul unui prim preț de import.

Oferta METRO de carne de porc include carre, tomahawk, cotlet cu os, ceafă, toate produsele marca METRO Chef fiind porționate pentru profesioniști.

Vezi articole
carne de miel si oaie

Miel & Oaie

Gama METRO Chef include carne de miel și oaie origine Irlanda, de cea mai bună calitate.

Articolele din oferta METRO includ cotlet French rack și pulpă spată, cu aspect și gust ideale pentru afacerile HoReCa.

În sezon, carnea de miel origine România este furnizată de producători locali.

Vezi articole
carne de vanat

Vânat

Carnea de vânat este o delicatesă care poate deveni punctul de atracție din meniul restaurantului tău, la ocazii festive și nu numai. Gama de carne de vânat din oferta METRO include cerb, căprioară, mistreț, piese, cuburi pentru preparate de tip convenience, pentru profesioniști. 
Vezi articole

CARNE DE PASĂRE

Carne de pui

Pui

Carnea de pui din oferta METRO provine predominant de la fermieri români, având acoperire națională și regională.

Puiul galben, cu creștere lentă, în libertate, se diferențiază de cel standard prin gustul și consistența cărnii, datorate hranei și condițiillor optime de creștere în mediul natural al păsărilor.

Vezi articole
Carne de curcan

Curcan

La METRO ai carcasă de curcan origine România pentru evenimente festive, dar și piese tranșate, în funcție de nevoile afacerii tale și ale clienților tăi.
Vezi articole
Carne de rață

Rață

La METRO găsești toată gama de carne de rață, de la carcasă până la piese de diferite calibre, adaptate cerințelor clienților HoReCa. Acestea sunt potrivite meniurilor de evenimente, dar și meniurilor à la carte, în funcție de specificul și nevoile afacerii tale. 
Vezi articole

SOLUȚII RAPIDE ȘI UN CONTROL OPTIM AL COSTURILOR 

Carne producție proprie

METRO deține proprie linie de producție de carne roșie, care conține sortimente destinate antreprenorilor Traders și HoReCa, în funcție de nevoile lor specifice. Rețetele proprii de mici, cârnați și alte produse atent selectate în funcție de sezon sunt soluția completă pentru nevoile clienților profesioniști. 

Sfaturi utile

• SOUS VIDE: Datorită tehnicii SOUS VIDE, cele mai laborioase rețete sunt gata în doar câteva minute, remarcându-se prin textura fragedă, pe care clienții tăi o vor aprecia cu fiecare ocazie.

• PRODUSE PORȚIONATE ȘI CALIBRATE: Produsele din carne din oferta METRO sunt porționate și calibrate, astfel încât fiecare preparat pe care îl servești clienților tăi să arate similar și să respecte aceleași standarde de calitate. Porțiile ambalate individual, având dimensiunea ideală, economisesc timpul bucătarilor și elimină pierderile alimentare.

• FULL RANGE BURGERI: La METRO găsești o gamă variată de burgeri din gama METRO Chef, METRO Premium, Kettyle dry aged, obținuți din cele mai bune bucăți de carne, maturate în condiții speciale.

• MARINATE: Marinarea cărnii este esențială pentru frăgezirea fibrei musculare și aromatizare.

Carne producție proprie
Adrian Ariciu interviu Carne

Adrian Ariciu - CEO METRO România

”Sortimentatia METRO de carne corespunde celor mai exigente cerințe din partea clienților profesioniști si cuprinde atât produsele de bază, ingrediente specifice de carne în fiecare bucătărie și în fiecare restaurant. […]. Aceste produse, prin valoarea lor adăugată, optimizează operațional, salvează timpul în bucătărie și, de ce nu, suplinesc lipsa de personal regăsită din ce în ce mai mult în ospitalitate în Romania.”
Vezi video
Testimonial LaDoiPași

Alexe Andreea Marinela - LaDoiPași Belșugului

De când am introdus categoria de carne proaspătă producție proprie METRO la raft, am observat că este foarte apreciată de către clienți. Aceasta se datorează disponibilității constante a întregii varietăți de carne de pui, porc, vită și amestecuri.
Vezi video
Testimonial PizzaMania

Andrei Fâciu - Proprietar PizzaMania

”Carnea de porc o luam numai de la METRO și numai proaspătă și facem tot felul de rețete; am o reteta spre exemplu de la un maestru italian, o reteta de salsicha - este carnatul asta tipic italienesc si o facem noi in casa de ceva timp si folosim numai carnea proaspata de porc de la METRO. 
Vezi video