PRODUSE ALIMENTARE PENTRU HORECA ȘI REVÂNZĂTORI

Oferta de produse alimentare s-a diversificat foarte mult. Ea include condimente, conserve, paste făinoase, mălai, făină, orez și chiar leguminoase. Oferta de dulciuri este, de asemenea, variată. De la ciocolată specială pentru gătit sau fructe uscate, până la cafea și produse tartinabile, ai la dispoziție variate arome și texturi din care să alegi. METRO face tot posibilul pentru a răspunde nevoilor clienților profesioniști. 

Alimente de bază METRO
Gamă variată

Produse care corespund exigențelor tale 

handsnotebook
O selecție în pas cu tendințele

Alimente dulci

O varietate de alegeri

Pe o piață extrem de competitivă, METRO știe că ești în căutarea unor produse care să te pună în evidență. Tocmai acesta este motivul pentru care ne alegem cu atenție partenerii. Obiectivul nostru?  Să-ți oferim o selecție de produse de cea mai bună calitate.

Ciocolata, fructele uscate, zahărul și foile de plăcintă sunt indispensabile în preparatele de patiserie și nu trebuie sa lipsească de pe rafturile magazinului tău.

Fie pentru a-ți completa meniul de deserturi cu ajutorul produselor gata pentru gătit sau ingrediente care te ajută să obții rețete elaborate, fie pentru a include în oferta magazinului tău, METRO ți-a pregătit o gamă vastă de produse care să răspundă nevoilor tale. 


Descoperă o mică parte din raionul de dulciuri
Ciocolată

Ciocolată

Este un adevărat simbol al gurmanderiei, poate cel mai consumat aliment din categoria dulciurilor, care-ți face papilele gustative să jubileze de plăcere. 
Zahăr

Zahăr și îndulcitor

Sub formă de pudră, cristale, cuburi sau pe băț, la METRO găsești zahăr sub toate formele. Depinde doar de tine să le alegi pe cele potrivite afacerii tale.
Produse de cofetărie

Produse de cofetărie

Prăjituri, biscuiți, batoane, fursecuri si multe altele– le adoră copii și adulți deopotrivă. Produsele de cofetărie își găsesc locul oriunde: în timpul unei pauze, însoțite de cafea, ceai sau băuturi răcoritoare.
Tartinabile dulci

Tartinabile dulci și aromate

Sunt aliații tăi la micul dejun. Mierea sau dulceața cu pâine sau biscuiți îți permit să te bucuri de energie și savoare la minut. 
Mic Dejun

Produse pentru micul dejun

O ofertă completă de mic dejun trebuie să includă și cereale, musli sau fulgi de ovăz. Iar pentru a-ți astâmpăra foamea când nu ai timp de altceva mai consistent, te salvează batoanele de cereale.
Fructe uscate și semințe

Fructe uscate și semințe

Sunt ingrediente esențiale pentru o alimentație sănătoasă, dar și în patiserie. Sub formă de pudră sau ca atare, au un rol important în prepararea pralinelor și a multor delicatese.

METRO, mai mult decât un furnizor de delicatese, un partener

Știm bine că managerii unităților HoReCa și revânzătorii nu au timpul necesar pentru a se ocupa de fiecare detaliu. Lasă căutarea produsului ideal în seama experților noștri, astfel încât tu să te poți concentra la dezvoltarea afacerii tale. Tot ce trebuie să faci este să alegi din gama noastră bogată.

Produse de sezon și la modă

Să ții pasul cu moda, cu anotimpurile, cu sărbătorile și să îți reînnoiești sortimentele și rețetele în funcție de toate aceste lucruri este o reală provocare. Aprovizionează-te de la noi pentru că în fiecare raion vei fi informat cu privire la ultimele trenduri și astfel îți va fi mai ușor să alegi. Garantăm disponibilitatea produselor noastre emblematice și reînnoim în mod regulat gamele e produse, astfel încât să fii mereu la zi.

Gama pentru profesioniști

Ai dubii cu privire la delicatesele potrivite afacerii tale? Recomandările din gama METRO Chef sunt întotdeauna o alegere bună. Uleiuri, condimente, arahide, sosuri... ți le oferim pe cele mai bune din fiecare categorie. Atent selectate de bucătari, aceste ingrediente au calități remarcabile și îți vor încânta simțurile.

Vezi METRO Chef

Produse unice și mărci exclusive

Îți garantăm calitatea ireproșabilă a produselor din oferta noastră. 
Vezi toate mărcile METRO
Devino client METRO în 3 pași simpli
 
Aplică acum
Devino client METRO
Ești interesat de Produsele noastre?
 
Răsfoiește cataloagele
Cataloagele METRO