Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

GASTRONOMETRO

gastronometro


Pasiune pentru gastronomie și ospitalitate.
Responsabilitate privind risipa de alimente

 

Acestea sunt principalele ingrediente ale GastronoMETRO , o platformă de descoperire culinară care oferă cursuri atât fizic, cât și online, dezvoltată pentru cei care nu vor să rateze șansa de a transforma fiecare moment într-o experiență unică pentru oaspeții săi și, în același timp, să descopere noi oportunități în vederea creșterii profitabilității afacerii și diminuării pierderilor.

 

Ce reprezintă GASTRONOMETRO?

 

GASTRONOMETRO este un centru de ospitalitate pentru profesioniștii din domeniul HoReCa, cu o suprafață de 600 m2, utilat cu echipamente moderne pentru susținerea cursurilor de inspirație, inovație și dezvoltare în gastronomie inclusiv cursuri de bartending și barista.
GASTRONOMETRO este locul unde profesioniștii din domeniu descoperă tehnici noi de lucru, înțeleg avantajele produselor de calitate, importanța, impactul și gestionarea costurilor în managementul afacerii.

 

3
1
2

De ce să te alături comunității GASTRONOMETRO?

Deoarece te bucuri de cursuri de inițiere, expertiză în testare și dezvoltare de produs, găsești mereu inspirație, te dezvolți profesional alături de membrii specialiști în gastronomie, participi la evenimente și masterclass-uri.

 Înscrie-te în comunitatea GASTRONOMETRO și urmărește ultimele noutăți!

 

Alege cursul potrivit pentru afacerea ta

Urmărește periodic agenda cursurilor și înscrie-te la cel care ți se potrivește cel mai bine, pentru ca afacerea sau cariera ta în gastronomie să ajungă la un alt nivel.

GastronoMETRO  este locul unde descoperi noi trenduri, afli informații utile, înțelegi importanța alegerii produselor potrivite și, în plus, ai posibilitatea de a împărtăși și de a pune în practică ideile tale, sub îndrumarea unor profesioniști din domeniu.

Cursurile lunii noiembrie

Data 23.11.2021 Ora 16:00-17:30

Secretele unei bucătării autentice italienești alături de familia Passareli


bucataria_gastronometro

bazele_gastronomiei


DESCOPERĂ BAZELE GASTRONOMIEI

Gătitul este o profesie creativă care necesită numeroase abilități tehnice și expertiză. Poate fi considerat o artă, dar stăpânirea ei, ca și în cazul altor domenii, presupune studiu și mult exercițiu. De la cele mai importante tehnici de gătit, prezentarea de  rețete clasice sau prepararea sosurilor de bază, până la abilități și modalități de tăiere și tranșare, toate sunt predate de trainerii GastronoMETRO în modulele de bază în gastronomie.

INSPIRAȚIE

Cursuri dezvoltate pentru o înțelegere profundă a gastronomiei moderne și a noilor tehnici de gătit, completate de masterclass-uri predate de profesioniști din industrie, create pentru dezvoltare profesională, adresate bucătărilor și proprietarilor de afaceri în industria HoReCa. În cadrul lor ai ocazia să înveți tehnici contemporane în gastronomie precum sous vide, să testezi produse și să le studiezi caracteristicile prin comparație, pentru ca apoi să știi să alegi ingrediente de calitate superioară și să poți îmbunătăți rețetele și costul lor de producție.
inspiratie
management


MANAGEMENT

Cursuri prin care poți învăța tehnici de management, modalități de optimizare a costurilor, de eficientizare a meniului sau de reducere a pierderilor.  Prin absolvirea modulelor de management, bucătarii pot deveni manageri mai buni în bucătărie, iar proprietarii și managerii pot crește profitabilitatea afacerii. Cursurile oferă acces la informații utile, împărtășite de traineri specializați.

SAFETY FIRST

Regulile de igienă specifice industriei HoReCa stau la baza standardului HACCP și trebuie respectate cu strictețe întotdeauna. Cu atât mai mult în contextul actual, creat de pandemie, normele sanitare și de igienă trebuie să fie o preocupare primordială pentru antreprenorii din acest sector. O locație curată, igienizată, deci sigură, înseamnă o locație în care clienții revin cu încredere și cu plăcere. Cursurile destinate angajaților tăi îi vor ajuta să respecte corect regulile și să le includă ca parte din rutina lor zilnică. Modulele sunt dezvoltate cu parteneri, experți în domeniu.


siguranta
lumea-vinurilor

DESCOPERĂ LUMEA VINURILOR ȘI A CAFELEI

Ca să vinzi un vin, trebuie să știi să îl prezinți! Cursul de inițiere în lumea vinului vă oferă posibilitatea de a aprofunda cunoștințe despre istoria și principiile de producție ale vinurilor, specificități și tipicități ale strugurilor, dar și tipuri de vinuri și recomandări de servire a acestora și de asociere cu preparatele culinare.

La cursul despre cafea veți învăța despre istoria cafelei, cum să obțineți crema de lapte perfectă (latte art) și tehnici și metode de preparare corectă a cafelei.


Înscrie-te acum la unul din cursurile ținute la GASTRONOMETRO!

Informații generale
*
*
*
*
*
Exemplu: Hotel, Restaurant Românesc, Cantina, Fast Food, etc.
*
*
Informații despre legitimația METRO
Nu ai un card METRO? Aplică aici (https://vreaucard.metro.ro/) sau lasă spațiul liber
Cursul de care ești interesat
*
Sunt de acord sa fiu contactat prin:


Dându-vă acordul – puteți beneficia de informații extrem de utile legate de produsele noastre, de campaniile noastre de marketing precum și despre beneficiile (de ex. Vouchere, cupoane, preturi speciale, newslettere) pe care METRO vi le poate acorda în cadrul acțiunilor/campaniilor sale de marketing
*

Te rugăm să consulți cu atenție Notificarea cu privire la protecția datelor personale de la link-ul: https://www.metro.ro/protectia-datelor/notificare-protectia-datelor-vizitatorilor