Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Minibar-ul, accesoriul excelent pentru camera de hotel

minibar-stretch

Asigură-te că oaspeții tăi se simt ca acasă, oferindu-le posibilitatea de a savura o băutură rece în zilele toride de vară sau un desert îmbietor, după o zi obositoare, direct din minibar-ul din camera în care sunt cazați.

Un minibar este o alegere excelentă pentru dotarea camerelor de hotel și un avantaj atât pentru tine, cât și pentru client.

Diferența dintre un minibar și un minifrigider

Un minibar este diferit de un minifrigider, tehnologia înglobată fiind total diferită. În timp ce în cazul unui minifrigider se folosește un sistem de compresie, un minibar are înglobată tehnica de absorție. Mai exact, sistemul de răcire cu care este dotat un minibar este bazat pe o soluție de amoniu, cu un mic element de încălzire ce funcționează ca un catalizator pentru procesul de răcire, ceea ce-l face foarte silențios.  Un minifrigider produce zgomote și vibrații mai puternice, ceea ce nu îl face potrivit pentru camerele mici de hotel.

De ce să alegi un minibar

  • Un minibar poate fi o sursă de profit.
  • Oferi un serviciu gratuit pentru clienții tăi, care poate fi profitabil pentru tine.
  • Ai posibilitatea să aprovizionezi un minibar cu băuturi și gustări tentante, pe care să le taxezi ulterior, astfel că îți vei putea recupera investiția într-un timp scurt.
minibar-deschis

Un alt motiv pentru care este indicat să iei în considerare achiziționarea unui minibar este acela că un frigider minibar este criteriu obligatoriu de clasificare turistică. Conform normelor metodologice, dotarea camerei cu un minibar frigorific cu produse este un criteriu obligatoriu privind clasificarea structurilor de primire turistică pentru hotelurile de 3*, 4*, 5*, pentru hotelurile-apartament de 4* și 5* și pentru motelurile de 3*.

Dacă îți propui să achiziționezi câte un mini frigider pentru camerele din hotel este bine să ții cont de nivelul de zgomot produs și să te gândești dacă ai loc să-l poziționezi în hol, balcon sau cât mai departe de pat, pentru a fi sigur ca oaspeții tăi vor avea parte de liniște, mai ales pe timpul nopții. În caz contrar, îți recomandăm să optezi pentru minibar. Este bine să știi că un mini frigider are trecute la specificațiile privind nivelul de zgomot valori maxime care sar de 50-60 dB. Un minibar nu depășește 40-45 dB.

Un alt avantaj este acela că un minibar are dimensiuni compacte și poate fi poziționat ușor în orice colț al camerei de hotel.

Caracteristici generale pentru toate minibar-urile:

  • sistem răcire static
  • sistem dezghețare: manual
  • volum: 41-46L
  • 1 ușă reversibilă
  • clasa energetică: A+ (de obicei acestea sunt cele mai preferate);
  • dimensiuni:

*lățime: 43-50 cm

*adâncime: 44-47 cm

*înălțime: 47-51 cm

  • nivel de zogomot și clasa de eficiență energetică: max45dB

 

Minibar Fairline, în oferta METRO până pe 13 septembrie 2017

METRO vine în sprijinul partenerilor săi cu o ofertă excelentă, valabilă toată vara. În magazinele METRO, Minibar-ul Fairline, ce are clasă energetică A+ și o capacitate de 46 de litri costă doar 299,9 RON. Citește mai multe detalii aici . Te așteptăm în magazinul METRO din orașul tău.