Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Cum să decorezi bradul de Crăciun

sco - bradul de sarbatori 940x200

Bradul este un element central al decorațiunilor de Crăciun, care ne aduce pe toți în spiritul sărbătorilor. Cum vă imaginați că va arăta bradul dumneavoastră anul acesta? De exemplu, vă îndreptați către ceva mai îndrăzneț și strălucitor sau preferați să păstrați un aspect discret, senin? 

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să decideți care este tipul de brad pe care îl alegeți - poate fi unul natural sau artificial, în funcție de gusturi și de buget. Odata ce știți ce tip de brad veți avea, puteți să începeți să alegeți și decorațiunile.

Fie că aveți o schemă de culori preferată, un design special, ornamente de care nu vă puteți lipsi, sau vreți să vă inspirați pentru a încerca un stil nou, iată câteva idei care vă pot ajuta să vă decideți:

1. Un brad în alb și roșu

Luați în considerare o schemă monocromatică și folosiți doar ornamente roșii și albe pentru a crea un aspect festiv. Rezultatul final va fi unul elegant, cu siguranță.

2. Cadouri reale sau…false

Puteți să păstrați cutiile în care vin cadourile, să le împachetați într-un ambalaj colorat de Crăciun, să adăugați o fundă strălucitoare și să vă bucurați de aerul festiv pe care acestea îl degajă.

Așezați-le lângă bradul pe care tocmai l-ați făcut sau înfășurați cutii mai mici, legați-le cu un fir roșu și agățați-le la fereastră.

3. Fotografii festive cu echipa

Alegeți o dată pentru ca toți membrii echipei să poată fi la birou îmbrăcați festiv sau cu puloverele de Crăciun preferate. Aduceți și accesoriile de Crăciun și realizați o ședință foto de neuitat cu echipa. Asigurați-vă că adăugați o urare de sărbătoare înainte de a imprima fotografiile și agățați-le de ușa biroului sau chiar în brad.

4. Simboluri divine

Alegeți o abordare elegantă pentru acest an cu ajutorul simbolurilor cerești - îngerași argintii alături de steluțe mai mari sau mai mici legate cu panglici.

sco - bradul de sarbatori 460x444

4. Nelipsitele dulciuri

Ce-i mai grozav decât deliciile minunate de Crăciun?

Dacă vreți să așezați dulciuri în brad, puteți să cumpărați clasicele bomboane de pom, brăduți sau un Moș Crăciun de ciocolată, tablete de ciocolată, turtă dulce sau alte dulciuri în ambalaje ușoare. Ați putea să adăugați bomboane în formă de bastoane pe care le puteți strânge cu o panglică festivă.

5. Un brad de Crăciun improvizat

Nu aveți biroul suficient de mare pentru un brad? Nicio grijă! Puteți construi un brad de perete. Luați un șirag luminos ușor, niște ramuri de lemn simplu sau de brad și așezați-le pe perete. Puneți o stea în vârf și gata, aveți un brad frumos, festiv!

6. Ornamente supradimensionate

Pentru un design care este atât ușor de realizat cât și spectaculos, folosiți una sau două cascade de ghirlande sau panglici festive care pornesc din vârful pomului, lăsându-le să cadă până în podea, apoi asortați-le cu decorațiuni supradimensionate, precum stele sau globuri uriașe.

7. Un brad albastru-auriu

Un mix de globuri mate cu globuri strălucitoare aurii și albastre, împreună cu ghirlandele aurii, creează un efect special și dă senzația de confort și căldură.

8. Un brad… înghețat

Un brad de Crăciun acoperit cu zăpadă artificială arată ca și cum ar fi înghețat atunci când este decorat exclusiv în nuanțe de argint, alb, și gri. Ornamente de hârtie, globuri argintii și ghirlande scânteietoare se pot îmbina armonios cu decorațiunile metalice.

9. Ghirlande

Ghirlandele de pom adaugă instantaneu culoare și o textură bogată brazilor și un aspect de sărbătoare rafturilor, suporturilor, birourilor.

Începeți prin a vă hotărî asupra unei palete de culori. Alegeți ceva care să confere profunzime, precum purpuriu, apoi folosiți tonuri complementare în roz deschis, gri-cărbune și fildeș.

Atâta timp cât rămâneți în aceeași familie de culori, puteți să vă jucați cu diverse elemente și mini ornamente.

10. Instalația luminoasă

Beculețele reușesc să ofere bradului împodobit o finețe aparte și un aer rafinat. Nu uitați că instalația este făcută pentru a da mici accente luminoase bradului, și nu pentru a fi observată.

11. Globulețele

Pentru că sunt cel mai ușor de agățat în brad, acestea trebuie lăsate la final. În funcție de spațiile goale de pe crengi, puteți adăuga ornamentele. Daca vă plac dulciurile, puteți sa puneți în loc de globulețe, bomboane, turtă dulce, ciocolată și alte dulciuri preferate. 

Dacă sugestiile de mai sus v-au inspirat, vă așteptăm în magazinele METRO pentru a vă bucura de ofertele de decorațiuni pentru bradul de Crăciun.