Ora deschiderii
Luni - Sâmbătă
Duminică
06:00 - 21:00 08:00 - 18:00
Cât de mulțumit(ă) ești de informațiile afișate pe această pagină? Trimite

servicii adiționale

Servicii
Devino client
Vrei să deții un card de client metro?
Aplică online în 3 pași simpli
Aplică acum
Produsele noastre
METRO online
Poți afla cu ușurință dacă produsele dorite se află în stocul magazinului
Verifică disponibilitatea
Bun venit la METRO Deva

METRO Deva

METRO Deva oferă clienților o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru hoteluri, restaurante, catering, comercianți cu amănuntul și asociații. Magazinul en-gros METRO este conceput pentru a asigura poziționarea optimă a produselor și a ușura procesul de achiziție. Sortimentul de produse din METRO Deva variază de la legume și fructe regionale, carne proaspătă și produse din pește proaspăt, până la produse nealimentare de înaltă calitate, precum ar fi cele destinate catering-ului, aparate de bucătărie și articole electronice. Beneficiați de mărcile noastre proprii dar și de de o varietate de oferte săptămânale la alimente. De asemenea, prin serviciul nostru de livrare furnizăm produse proaspete afacerii tale.

Notă din partea conducerii

În anul 2008 și-a deschis porțile magazinul METRO Deva și, din acel moment, preocuparea noastră a fost să vă fim alături și să vă întâmpinăm cu multă căldură.

Știm că este foarte important pentru dumneavoastră să pășiți într-un loc în care toate așteptările să fie întâmpinate de soluții la obiect, rapide, profesioniste și avantajoase. De aceea, zi de zi, căutăm să vă surprindem plăcut, să rămânem pentru dumneavoastră un partener de nădejde și, de ce nu, prietenul de care ai atât de multă nevoie în momentele grele, dar și cu care să împărtășești cele mai mari bucurii.

Vă așteptăm cu drag în fiecare zi!

Detalii conducere

Cosmin SAMOILĂ

Cosmin-Samoila

întrebări frecvente