Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Bine ai venit la METRO!

trader-header

La METRO ne ghidăm după sloganul Succesul tău e afacerea noastră! și facem tot posibilul pentru ca serviciile și produsele oferite să te ajute să ai o afacere prosperă, iar produsele achiziționate pentru magazinul tău să aibă cele mai competitive prețuri.

Înregistrează-te aici pentru un card METRO!

De ce să fii client METRO?

Beneficiezi de o gamă variată de produse și servicii pentru afacerea ta.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată

În programul Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată avem incluse peste 8000 de articole, la prețuri de nerefuzat.

 

Avem produse marcă proprie, la prețuri competitive, fără a face rabat de la calitate

Senzaționalul preț Aro

Produsele Aro sunt produse marcă proprie METRO, la prețuri senzaționale. De la alimente de bază, până la produse pentru curățenie, de la hârtie de copiator, șervețele și ceai, până la brânzeturi, preparate din carne, sucuri și bere, Aro acoperă nevoile zilnice la cele mai scăzute preturi, la un standard de calitate ce respectă toate normele în vigoare.

950x200-aro

Magazinele METRO sunt locul în care găsești toate articolele pe care clienții tăi le caută.

Avantajul de a fi client METRO Cash&Carry

METRO_PLUS

Devenind client METRO ești înscris automat și în programul METRO Plus. Prin programul de bonus METRO PLUS, METRO Cash and Carry România își recompensează clienții Horeca și Trader cu puncte bonus. Punctele acumulate pot fi folosite exclusiv pentru obținerea de reduceri la cumpărarea produselor din orice magazin METRO Cash and Carry România.

În programul METRO PLUS sunt incluse toate articolele din cataloagele METRO și din programul „Cumperi mai mult, plătești mai puţin” cu excepția tutunului, a cartelelor telefonice și a bonurilor de carburant.

Cum funcționează programul?

  1. Acumulează punctele bonus cumpărând din magazinele METRO (1 leu=1 punct bonus)
  2. Plătește până la 10% din valoarea unei facturi cu punctele bonus în magazinele METRO în interval de 3 luni de la acumularea punctelor.
  3. Pe fiecare factură vei regăsi informații despre punctele disponibile.

Mai multe informații despre programul METRO Plus găsești aici.

 

METRO Distribuție

Ai posibilitatea de a comanda produsele dorite și de a le primi prin livrare direct la adresa afacerii tale.

 

distributie

Cum îți faci un card METRO?

 

Îți poti face un card METRO aplicând online, aici.

La prima vizită în magazin, în zona Intrare Clienți, este necesar să aduci Certificatul de Înregistrare Fiscală a firmei, în original și să prezinți cartea de identitate, ca măsură de siguranță pentru tine. Cardul se eliberează în doar câteva minute.

În cazul în care dorești să împuternicești un angajat pentru a face cumpărături la METRO, este necesar ca acesta să aibă, pe lângă Certificatul de Înregistrare Fiscală în original, și o împuternicire din partea ta.

Bun venit la METRO!

card-1
card-2