Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Bine ai venit la METRO!

trader-header

La METRO ne ghidăm după sloganul Succesul tău e afacerea noastră. și facem tot posibilul pentru ca serviciile și produsele oferite să te ajute să ai o afacere prosperă, iar produsele achiziționate pentru magazinul tău să aibă cele mai competitive prețuri.

Înregistrează-te aici pentru un card METRO!

De ce să fii client METRO?

Beneficiezi de o gamă variată de produse și servicii pentru afacerea ta.

1. Programul Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată

Peste 10 000 de produse (alimentare și non-alimentare), semnalizate cu eticheta verde la raft. Cu cât cantitatea pe care o cumperi crește, cu atât prețul unitar scade. În plus, îți oferim posibilitatea de a combina mai multe sortimente ale aceluiași produs, pentru a beneficia de un preț mai mic pe bucată.

Mai multe informații despre programul Cumperi mai mult, plătești mai puțin pe bucată găsești aici.

2. Produse marcă proprie Aro și Fine Life, la prețuri competitive, fără a face rabat de la calitate

De la alimente de bază, până la produse pentru curățenie, de la hârtie de copiator, șervețele și ceai, până la brânzeturi, preparate din carne, sucuri și bere, produsele noastre acoperă nevoile zilnice la cele mai scăzute preturi, la un standard de calitate ce respectă toate normele în vigoare.

Mai multe informații despre mărcile noastre proprii găsești aici.

banner-aro-finelife

3. Franciza LaDoiPași - cea mai mare rețea de magazine în franciză din România

Conceptul LaDoiPași a fost dezvoltat de METRO pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afacerile în comunitățile locale, acestea beneficiind de creșterea competitivității, atractivității și a preferinței între consumatorii finali. 

 Poți accesa mai multe informații despre beneficiile francizei LaDoiPași aici.


4. Calitate, prospețime și varietatea produselor proaspete și ultra proaspete.

La METRO găsești zilnic fructe, legume, carne și peste proaspete, disponibile atât la raft, dar și în bază de comandă online sau în magazin.


5. METRO PLUS, programul de bonusare prin care tu primești puncte bonus atunci când faci cumpărături și pe care le poți folosi la următoarea vizită în magazin.

METRO_PLUS

Devenind client METRO ești înscris automat și în programul METRO Plus. Prin programul de bonus METRO PLUS, METRO Cash and Carry România își recompensează clienții Horeca și Trader cu puncte bonus. Punctele acumulate pot fi folosite exclusiv pentru obținerea de reduceri la cumpărarea produselor din orice magazin METRO Cash and Carry România.

În programul METRO PLUS sunt incluse toate articolele din cataloagele METRO și din programul „Cumperi mai mult, plătești mai puţin” cu excepția tutunului, a cartelelor telefonice și a bonurilor de carburant.

Cum funcționează programul?

  1. Acumulează punctele bonus cumpărând din magazinele METRO (1 leu=1 punct bonus)
  2. Plătește până la 10% din valoarea unei facturi cu punctele bonus în magazinele METRO în interval de 3 luni de la acumularea punctelor.
  3. Pe fiecare factură vei regăsi informații despre punctele disponibile.

Mai multe informații despre programul METRO Plus găsești aici.

 

6. MSHOP - soluția METRO pentru profesioniștii care au nevoie de servicii de distribuție

Platforma noastră este special gândită pentru a răspunde nevoilor fiecărui tip de afacere în funcție de particularitățile sale.  Mai multe informații despre MShop găsești aici.

mshop2-banner-solidarity

7. Aplicația METRO, partenerul digital al afacerii tale

În aplicație îți punem la dispoziție facturile electronice, cardul METRO, cele mai noi oferte, precum și o listă de cumpărături pe care o poți completa în funcție de nevoile afacerii tale.

Mai multe informații despre APLICAȚIA METRO găsești aici.

aplicatia-metro-solidarity


Cum îți faci un card METRO?

 Îți poti face un card METRO aplicând online, aici.

La prima vizită în magazin, în zona Intrare Clienți, este necesar să aduci Certificatul de Înregistrare Fiscală a firmei, în original și să prezinți cartea de identitate, ca măsură de siguranță pentru tine. Cardul se eliberează în doar câteva minute.

În cazul în care dorești să împuternicești un angajat pentru a face cumpărături la METRO, este necesar ca acesta să aibă, pe lângă Certificatul de Înregistrare Fiscală în original, și o împuternicire din partea ta.METRO este o locație de încredere DEKRA

Ce este certificarea DEKRA?

Standardul DEKRA, Trusted Facility este un standard internațional de siguranță acordat de una dintre cele mai importante organizații de expertiză din lume, ce confirmă respectarea strictă a standardelor de sănătate și siguranță împotriva răspândirii COVID-19. 

certificare-dekra
card-1
card-2