Devino client METRO

Aplica pentru un card METRO

METRO Cash & Carry International

international

METRO Cash & Carry International este liderul mondial pe piața cash&carry, deținând peste 750 de magazine în 25 de țări. Cu o forță de muncă la nivel mondial de peste 110.000 de salariați, compania a atins vânzări de aproximativ 30 miliarde Euro, în anul fiscal 2014/2015.

METRO Cash & Carry reprezintă o divizie de vânzări a METRO GROUP, unul dintre liderii mondiali din acest sector. Cu sediul în Dusseldorf, METRO GROUP se află printre cele mai mari companii din Germania cotate la bursă.

În prezent, METRO GROUP are un număr total de aproximativ 220.000 de angajați și operează în 2.000 locații din 29 de țări. În anul financiar 2014/2015, compania a înregistrat vânzări de 59 miliarde de Euro, performanţa METRO GROUP bazându-se pe forţa diviziilor sale de vânzări care operează în mod independent pe piaţă: Metro/Makro Cash & Carry – liderul internaţional în comerţul cu ridicata cu auto-servire, Media Markt şi Saturn – lider pe piaţa bunurilor electronice şi electrocasnice din Europa și hypermarket-urile Real. Informaţii suplimentare pe: www.metrogroup.de.