Cumperi mai mult, plătești mai puțin

Cumperi mai mult, plătești mai puțin
Descoperă articolele din program

Sortiment extins

METRO te ajută sa fii mai competitiv ca oricând, oferindu-ți acum un preț mai mic în funcție de cantitate la zeci de produse proaspete din categoriile carne, pește, fructe și legume! De la cartofi, roșii, mere sau banane la carne de porc, pui sau pește, pe toate le găsești la raft semnalizate cu eticheta verde.

Vezi video
Eticheta verde

Cum recunoști produsele?

E simplu! Produsele sunt semnalate la raft cu eticheta verde. Combină sortimentele aceluiași produs și eficientizează la maximum costul pe bucată.

Cumperi mai ușor ca niciodată

Dorim să îți arătăm că fiecare mică optimizare contează și să te susținem printr-o sortimentație variată de articole la prețuri avantajoase și mereu accesibile. Acum cumperi mai ușor produsele de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să fie profitabilă!
Vezi video

Poți combina mai multe sortimente ale aceluiași produs

La METRO găsești peste 13.000 de produse (alimentare și non-alimentare) la prețuri de nerefuzat, semnalizate cu eticheta verde la raft. În plus, știm că varietatea produselor este un avantaj competitiv important pentru afacerea ta, de aceea îți oferim posibilitatea de a combina mai multe sortimente ale aceluiași produs, pentru a beneficia de un preț mai mic pe bucată.
Vezi video

Mai multe produse din toate categoriile, mai mulți clienți mulțumiți!

Afacerile mici trebuie să fie foarte agile: să fie rapide și flexibile, mereu orientate către optimizare. De aceea, am extins si am adaptat sortimentul pentru a răspunde nevoilor clienților tăi și pentru a avea siguranța că la METRO vei găsi prețul de care ai nevoie pentru a rămâne competitiv.
Vezi video
Clienții noștri confirmă
Testimonial PizzaMania

Andrei Fâciu - Proprietar PizzaMania

"Programul Cumperi mai mult, plătești mai puțin este convenabil și îmi poate schimba decizia de cumpărare.  Adică prefer să cumpăr mai mult și să obțin prețul cel mai mic afișat pe etichetă."
Vezi video
Testimonial LaDoiPași

Alexe Andreea Marinela - LaDoiPași Belșugului

"Principalul avantaj al programului Cumperi mai mult, plătești mai putin" constă în prețurile foarte avantajoase per bucată pe care le obții pe măsură ce cumperi cantități mai mari. Astfel, METRO mă ajută să am un preț corect și competitiv.
Vezi video