Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Intră în franciza LaDoiPași – Găsești exact ce-ți dorești

Știm că îți place să ai clienții mulțumiți. Ești la doi pași de reușită.

Conceptul LaDoiPași a fost dezvoltat de METRO pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afacerile în comunitățile locale, acestea beneficiind de creșterea competitivității, atractivității și a preferinței între consumatorii finali.

  • Îți dorești un partener puternic și de încredere pentru magazinul tău?
  • Ai nevoie de sprijin pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru sortimentație, layout si mercantizare în magazinul tău?
  • Consideri că afacerea ta merită să fie promovată printr-un brand cu notorietate națională?
  • Dorești să ai angajați bine instruiți și servicii atractive pentru clienții tăi?
  • Ești interesat de sprijin financiar și consultanță în ariile de interes ale magazinului tău?

 

Dacă răspunsul tău la cel puțin una dintre întrebări este pozitiv și vrei să afli mai multe informații despre franciză,

sună la 0374 11 55 55 în intervalul orar 09:00-19:00 sau scrie-ne la adresa de mail: contact@la-doi-pasi.ro.

Suntem bucuroși să explorăm cum putem deveni parteneri. 

Simplu și rapid!


icon_58x58px_independent
Independența administrării afacerii

Dacă te alături francizei LaDoiPași, ai libertate deplină în administrarea afacerii tale. Tu alegi cum gestionezi produsele, stocurile, angajații, având în același timp alături de tine un partener puternic, cu experiență.
icon_58x58px_sustinere
Susținerea unui brand


Afacerea ta operează sub un brand puternic, cunoscut la nivel național. Astfel ai vizibilitate în fața clienților tăi.
icon_58x58px_sprijin
Sprijin financiar

Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primești susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare, consultanță în amenajarea spațiului sau programe de training pentru angajații tăi.
icon_58x58px_livrare
Livrarea produselor
În franciza LaDoiPași este foarte ușor să faci aprovizionarea magazinului tău. Tu comanzi produsele, iar partenerul tău METRO le livrează. Rapid și simplu.
icon_58x58px_exclusive
Oferte exclusive partenerilor din franciză
Pentru ca afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține oferindu-ți oferte exclusive și prețuri preferențiale, dacă alegi să faci parte din franciză.

Cu peste 1000 de magazine LaDoiPași la nivel național, suntem rețeaua de magazine în franciza numărul 1 din România! Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPași vânzările și profitul magazinului tău vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung.

Rețeaua magazinelor LaDoiPași crește în fiecare zi cu noi și noi parteneri care au luat decizia să ni se alăture, motiv pentru care continuăm să inovăm și să găsim soluții moderne la provocările pe care ni le oferă contextul actual de piață.


 

Clienții nostri confirmă:

“Știind că METRO este un brand de succes voi fi și eu provocat să țin pasul cu tot ce apare nou pe piață. După implementarea acestui program am reușit creșterea vânzărilor considerabil și numărul de clienți este mult mai mare acum.” - Benone Pepine, Codlea

„Printre avantajele suportului oferit de METRO în acest parteneriat sunt: Susținerea media, a programelor de fidelizare, producerea și distribuția flyerelor si multe altele” - Robedia Server, Gorj

“Mă bucur că fac parte dintr-un lanț de magazine național. Numele de LaDoiPași reprezintă pentru mine un atu care mă diferențiază de cei din jur.”- RAPID AURORA SRL, Botoșani

Intră în franciza LaDoiPași

*
*
*
*
*
 
Captcha

 
*