Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Intră în franciza LaDoiPași

980x250-indrazneste2

Știm că îți place să ai clienții mulțumiți. Ești la doi pași de reușită.

 

Conceptul LaDoiPași a fost dezvoltat de METRO pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afacerile în comunitățile locale, acestea beneficiind de creșterea competitivității, atractivității și a preferinței între consumatorii finali.

  • Ești interesat de sprijin financiar pentru amenajare și expertiză în ariile de interes ale magazinului tău?
  • Ai nevoie de un consultant pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru sortimentație, layout si mercantizare în magazinul tău?
  • Îți dorești un partener puternic, de încredere, cu notorietate și expertiză în retail?
  • Vrei să știi care este modul în care trebuie să îți analizezi raportele de vânzare astfel încât să poți optimiza afacerea?
  • Dorești să ai angajați bine instruiți și servicii atractive pentru clienții tăi?

 

Dacă răspunsul tău la cel puțin una dintre întrebări este pozitiv, urmărește mai jos pașii necesari deschiderii unei francize LaDoiPași.

 


 

 

money

Resurse financiare

Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să crească. Primești susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare sau programe de training pentru angajații tăi.

employee

Consultant dedicat

Pe tot parcursul parteneriatului beneficiezi de un consultant LaDoiPași dedicat. Vei avea astfel un punct permanent de contact și de informare și vei primi consultanță în amenajarea magazinului.

like

Un partener puternic de partea ta

Magazinul tău va funcționa sub umbrela unui unei mărci recunoscute, cu notorietate și expertiză în retail. Îți oferim analiză potențial și recomandări sortiment, training pentru angajați, campanii de marketing și oferte comerciale.

independent 460x180

Independența administrării afacerii

Dacă te alături francizei LaDoiPași, ai libertate deplină în administrarea afacerii tale. Tu alegi cum gestionezi produsele, stocurile, angajații, având în același timp alături de tine un partener puternic, cu experiență.

  

 

team-460x180

Oferte exclusive pentru partenerii din franciză

Pentru ca afacerea ta să crească repede, iar clienții tăi să revină întotdeauna bucuroși în magazin, LaDoiPași te susține oferindu-ți oferte exclusive și prețuri de nerefuzat la peste 10 000 de articole, precum și programe de loializare personalizate.

 

Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPași vânzările și profitul magazinului tău vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung. Rețeaua magazinelor LaDoiPași crește în fiecare zi cu noi și noi parteneri care au luat decizia să ni se alăture, motiv pentru care continuăm să inovăm și să găsim soluții moderne la provocările pe care ni le oferă contextul actual de piață.

Clienții noștri confirmă

 

LDP-proprietari
“Franciza La Doi Pași ne-a oferit flexibilitatea de a dezvolta un business așa cum ni l-am dorit. Sprijinul pe care ți-l oferă echipa METRO este foarte important, pentru că ei fac vizite frecvente și alături de echipa din magazin învățăm împreună. Este un business de viitor. Pentru că oamenii tot timpul vor avea nevoie de un magazin lângă casă. La doi pași! Franciza care oferă flexibilitate și te lasă să rămâi în continuare antreprenor.” -  Iuliana și Costin Ghinea, București

“Știind că METRO este un brand de succes voi fi și eu provocat să țin pasul cu tot ce apare nou pe piață. După implementarea acestui program am reușit creșterea vânzărilor considerabil și numărul de clienți este mult mai mare acum.” - Benone Pepine, Codlea

„Printre avantajele suportului oferit de METRO în acest parteneriat sunt: Susținerea media, a programelor de fidelizare, producerea și distribuția flyerelor si multe altele” - Robedia Server, Gorj

“Mă bucur că fac parte dintr-un lanț de magazine național. Numele de LaDoiPași reprezintă pentru mine un atu care mă diferențiază de cei din jur.”- RAPID AURORA SRL, Botoșani

 

Inaugurarea unui magazin LaDoiPași

Aflat în București, magazinul LaDoiPași are o suprafață de vânzare de 80 mp, dispune de peste 3000 de produse la raft și a fost inaugurat cu ocazia evenimentului anual Ziua Afacerii Tale. Artiști la bază, proprietarii mărturisesc că și-au dorit să investească într-un business care să poată funcționa în condițiile economice actuale. Ideea de a deschide un magazin a venit la recomandarea unui prieten, și el proprietar al unui magazin LaDoiPași în Ploiești.

Livia Laufer, Chiajna, Ilfov

 „Am ajuns la concluzia că cea mai bună soluție pentru mine este La Doi Pași. Afacerea este a mea 100%, dar am implementat-o și o dezvolt în continuare cu sprijinul celor de la METRO. Practic beneficiez de  expertiza în domeniu a consultanților METRO."

Intra in franciza LaDoiPasi

*
*
*
*
*
 
Captcha

 
*

Ne poți contacta și la telefon 0374 11 55 55 în intervalul orar 09:00-19:00 sau scrie la adresa de mail: contact@la-doi-pasi.ro.

Suntem bucuroși să explorăm cum putem deveni parteneri. 

Simplu și rapid!