Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Clienţii noştri Silver & Gold

Clientii nostri Silver & Gold

Cumpara de la METRO si poti deveni unul dintre clientii nostri TOP!

Vino la noi de 40 de ori intr-un an si fa cumparaturi in valoare totala de minim 55.000 de lei (fara TVA) si primesti automat Cardul METRO Silver, iar pentru cumparaturi de minim 150.000 de lei pe an (fara TVA) devii client Gold si primesti Cardul Metro Gold.

Nu pierde ofertele si bonusurile speciale!

  1. Iti va fi desemnat si un consultant personal, care te va tine la curent cu toate facilitatile, ofertele si bonusurile care apar mereu si iti sunt accesibile doar tie. Mai mult, consultantul va urmari indeaproape evolutia afacerii tale, iar noi, prin programul nostru METRO PLUS, iti rasplatim simtul de afaceri si te ajutam sa cresti si mai mult oferindu-ti drept bonus reduceri la orice produs (cu exceptia celor din tutun), inclusiv la cele aflate in promotie in cataloagele METRO!
  2. Daca esti client Gold HoReCa sau revanzator termenul de garantie pentru echipamentele profesionale cumparate de la noi ti se prelungeste substantial.
  3. Cu cardul tau Silver sau Gold vizitele tale la magazinele METRO se vor transforma intr-o experienta deosebita: Iti oferim spatiu de parcare special, acoperit si intrare separata in magazin.

Esti interesat?

Pentru orice detalii legate de programele noastre destinate Clientilor Top contacteaza-i pe colegii nostri din magazinele METRO Cash & Carry, de la Intrare clienti.

Alte servicii si produse care te-ar putea interesa