Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Informații utile despre somon

salmon_940x200_v2

Somonul de crescătorie conține un procent mare de grăsime (30-35%) în comparație cu somonul sălbatic, care conține cu până la 20% mai puțină grăsime. Deși conține mai puțină grăsime, cantitatea de acizi grași Omega 3 este mai mare la somonul sălbatic.

 

Mai jos puteți găsi o scurtă descriere a celor mai populare specii de somon comercializat

keta

Creează un site și un blog pe care să publici regulat conținut

 

  1. Creează un site și un blog pe care să publici regulat conținut

În mod clar, un prim pas pe care este important să-l faci este să-ți construiești un site și un blog unde poți posta constant conținut de calitate, care să răspundă nevoilor clienților tăi și să aducă valoare în plus față de produsele pe care  le vinzi. Asta este o strategie pe termen lung, așa că nu te aștepta să ai rezultate imediate.  Conținutul pe care îl scrii și publici va aduce utilizatorii pe site-ul tău și te va ajuta să îți creezi un nume pe piață, ceea ce, în final, va crește și vânzările.

sockeye

Promovează-te pe Facebook

2. Promovează-te pe Facebook

Cei mai mulți dintre clienții tăi sunt activi pe Facebook, așa că este important să fii prezent și pe această platformă. Postează conținut care să-i intereseze, inclusiv link-uri către site-ul tău și creează o comunitate relevantă, de oameni interesați de produsele tale, cu care să comunici în mod constant, cărora să le faci oferte speciale și pentru care să poți crea concursuri. În România, Facebook a ajuns la aproape 10 milioane de utilizatori, așa că este esențial să folosești această rețea socială pentru a-ți promova afacerea.

3. Promovează-te pe Instagram

Instagram este cea mai în vogă rețea socială a momentului, pe care utilizatorii sunt mai activi decât pe Facebook. Chiar dacă este din ce în ce mai des folosită în România, nu se potrivește oricărui tip de afacere, ci mai degrabă acelora care transmit și comunică mult la nivel vizual, cum ar fi restaurantele, producători sau vânzători de haine, mobilă, accesorii și altele. Dacă ești parte dintr-o astfel de piață, postează constant pe Instagram și interacționează cu fanii tăi, oferă-le reduceri speciale sau bonusuri.

Mai jos puteți găsi o prezentare a tipurilor de trimming la somon, împreună cu părțile care se înlătură din pește.

trim_A

TRIM A

Oase zona dorsală
Oase zona pelviene
trim_B

TRIM B

Oase zona dorsală
Oase zona pelviene
Înotătoare dorsale
Înotătoare pelviene
Claviculă (guler)
Grăsime burtă
trim_D

TRIM C

Oase zona dorsală
Oase zona pelviene
Înotătoare dorsale
Înotătoare pelviene
Claviculă (guler)
Grăsime burtă
Oase file
Șira spinării
Burta în totalitate
Curățare completă
* nu se va elimina pielea
trim_E

TRIM D

Oase zona dorsală
Oase zona pelviană
Înotătoare dorsale
Înotătoare pelviene
Claviculă (guler)
Grăsime burtă
Eliminare oase cu pensetă
Eliminare burtă în totalitate
Eliminare coadă
Complet curățat
Depielare