Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Ce produse să achiziționezi și să oferi clienților tăi în sezonul cadourilor

Produse_de_craciun_head

Copiii visează la dulciuri și jucării, dar pentru comercianții cu amănuntul există un singur vis care contează în timpul sezonului sărbătorilor de Crăciun: graficul vânzărilor. Întrebarea este cum să obțineți mai multe vânzări de Crăciun și să faceți ca acest grafic să urce cât mai sus posibil.

Deși poate fi o provocare să atragă atenția consumatorilor, având în vedere numărul de promoții cu care sunt copleșiți, Crăciunul este una dintre sărbătorile care creează oportunități uriașe de afaceri pentru antreprenorii inteligenți. De la felicitări la dulciuri, la produse cosmetice sau decorațiuni, există o serie de produse care se vând foarte bine, în special când 25 Decembrie se apropie rapid și febra cadourilor și a cumpărăturilor de sezon e în plină desfășurare.

Iată câteva idei de produse și cadouri unice pentru Crăciun care vă vor ajuta cu siguranță să vă creșteți vânzările în timpul sezonului de vacanță:

1. Pachete cu dulciuri

Toată lumea iubește cadourile dulci, așa că veți merge la sigur dacă veți avea pe rafturi produse din ciocolată, figurine, prăjituri și bomboane de pom. În plus, acestea vin ambalate în pachete de sărbătoare.

METRO pune la dispoziție următoarele tipuri de pachete cu dulciuri, la prețuri speciale:

  • Pachetul Christmas Sock cu figurine din ciocolată Santa Claus, caramele și biscuți;
  • Pachetul Happy Christmas cu prăjitură glazurată, nuga cu caramel și ou de ciocolată cu surpriză;

Pachetul Globul Fermecat, cu praline din ciocolată, figurină Moș Crăciun din ciocolată, bomboane și Kinder Joy ou cu surpriză.

2. Whiskey, cafea și dulciuri

Coșul Gentleman’s Gift, cu Chivas Regal, praline de ciocolată, trufe, biscuiți și cafea, sau coșul Elite, cu fursecuri cu smochine și ciocolată, gem de piersici, cafea măcinată Illy, Jack Daniel’s și fromaggio al Tartufo sunt potrivite pentru pretențioși și gurmanzi deopotrivă.

Coșul Ballantine’s Gift cu whiskey, panettone, tabletă de ciocolată Lindt și decorațiune de Crăciun sau coșul The Master, cu fursecuri, trufe de ciocolată belgiene, Jack Daniel’s și cremă de ciocolată reprezintă alte două alternative elegante, care cu siguranță vor atrage atenția celor care vă trec pragul.

Produse_de_craciun_1

3. Coșuri cu vinuri alese și panettone

Pachetele Buon Natale sau Coșurile Bologna, Alegria, Sapori d’Italia sau Dolci Ricordi de la METRO România conțin panettone cu stafide și coajă de portocală, laolaltă cu spumant sau vin roșu, cafea aromată măcinată, tablete de ciocolată și produse de patiserie. Vinurile roșii pot fi însoțite de paste toscane și parmezan sau brânză Grana Padano maturată și salam Dolce Lucano.

Coșurile diferă în mărimi și varietate de produse, dar vin întotdeauna în combinații delicioase, la prețuri numai bune pentru buzunarele dumneavoastră și ale clienților magazinelor pe care le dețineți.

4. Pachet cu cozonac și vin românesc

Pentru iubitorii de tradiții românești, la METRO România găsiți pachete cu vin roșu sec și cozonac cu nucă, sau coșul Bunătăți de la Bunica, ce conține vin roșu, cozonac cu nucă, prune învelite în ciocolată, cornulețe cu prune, tablete de ciocolată Bucuria, miere polifloră, cană ceramică tradițională, stergar și castron ornat.

5. Decorațiuni și instalații

De la decorațiuni cu Moș Crăciun și perdele luminoase cu țurțuri la aranjamente florale, ghirlande și seturi de globuri, la noi găsiți întreaga paletă de produse de decorațiuni și instalații pentru Crăciun, astfel încât să vă asigurați că oferiți o gamă variată clienților dumneavoastră, gamă din care să poată alege produsele preferate. 

Produse_de_craciun_3

6. Seturi cadou de damă sau bărbat

Seturile cadou de cosmetice sunt întotdeauna o alegere practică pentru cadourile de Crăciun, iar la METRO vin într-o varietate de combinații economice: seturi de cadou cu deodorant și gel de duș de la Dove sau Rexona, gel de duș și deodorant spray de la Axe sau seturi cadou cu apă de toaletă. Asigurați-vă că astfel de produse nu lipsesc din ofertele de sărbători pe care le pregătiți în magazine.

Ca și în cazul altor sezoane festive, oamenii fac schimburi de cadouri cu prietenii, rudele, colegii și clienții în timpul Crăciunului. Credem că selecția făcută de noi vă va inspira, așa că vă așteptăm în magazinele METRO pentru a profita de discounturile sezonului de sărbătoare.