Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Scurt ghid pentru alegerea unei saltele

Saltele

Știm cât de important este să le puteți oferi oaspeților dumeavoastră cele mai bune condiții de relaxare, care sa îi facă să revină cu drag și să vă recomande prietenilor lor.

Scurt ghid pentru alegerea saltelei în HORECA

Salteaua este unul dintre produsele esențiale pentru asigurarea confortului ideal oaspeților dumneavoastră.

Referitor la duritatea saltelei, contrar opiniei populare, o saltea tare nu este cea mai bună alegere pentru clienții dumneavoastră. O saltea este mai confortabilă cu cât straturile de confort sunt mai generoase. Iar acestea sunt alcătuite din straturile de spumă care se pun peste arcuri și din straturile de spumă din matlaseu. Este foarte important de știut faptul că nu există un sistem standard utilizat de către toți producătorii de saltele pentru a le categoriza pe criteriul durității.

În ceea ce privește densitatea, aceasta poate fi evaluată doar pentru saltelele cu spumă de memorie și latex, și indică proporțiile pentru aer versus material în compoziția saltelei. O densitate mică de burete va conține mai multe celule și, prin urmare, mai mult aer, creând o saltea mai moale, dar și viceversa pentru o densitate mare de burete.

Recomandarea noastră este să alegeți o saltea de densitate medie deoarece se va potrivi majorității clienților dumneavoastră.

Saltelele pot fi cu arcuri, cu spumă poliuretanică sau cu latex!

  • saltelele cu arcuri Bonnell oferă o durabilitate excelentă, distribuind greutatea uniform și asigurând o bună circulație a aerului și un grad de confort superior
  • saltelele cu spumă poliuretanică au grad ridicat de elasticitate, luând forma corpului și asigurând o susținere excelentă pentru coloana vertebrală
  • latexul este un burete natural ce permite o bună circulație a aerului, menținând umezeala departe de corp, eliminând astfel posibilitatea dezvoltării bacteriilor și mucegaiului, oferind o senzație de confort excelentă oaspeților dumneavoastră

 Care este ambientul perfect pentru un sejur de neuitat?

O cameră ce nu dispune de perdele sau jaluzele, care împiedică accesul luminii stradale și a soarelui odată cu răsăritul, nu va asigura clienților dumneavoastră un somn odihnitor. În plus, prezența unor contraste de culoare puternice și încărcarea camerelor cu multe elemente decorative, vor obosi din punct de vedere vizual.
De aceea, vă recomandăm să optați pentru nuanțe de pasteluri atunci când vine vorba de alegerea paletei pentru decorarea camerei, atât pentru așternuturi, perdele, covoare și alte detalii decorative, cât și pentru pereții camerei. Aceste culori sunt cunoscute pentru stimularea senzației de relaxare și inducerea unui somn liniștitor.