Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Ai un magazin sau un restaurant? Atunci Black Friday e și pentru tine!

Black_Friday_920x200

Black Friday este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite ale Americii și deschide sezonul cumpărăturilor de Crăciun. În fiecare an, Black Friday se desfășoară in luna noiembrie (de obicei are loc în ultima zi de joi din noiembrie) și ajunge să fie cea mai aglomerată zi de cumpărături, fenomen care nu mai este valabil doar în SUA, ci a fost preluat și în alte țări, România aflându-se printre ele. La nivel național, ziua de Black Friday a devenit rapid foarte populară, iar comercianții din România estimează și realizează vânzări record în fiecare an.

Asta se întâmplă din mai multe motive, cum sunt:

  • Mulți angajatori dau liber echipelor lor de Black Friday, ceea ce crește predispoziția de a face cumpărături;
  • Ofertele de Black Friday sunt avantajoase și vin cu reduceri de 50-70 sau chiar 80%;
  • Există cumpărători care economisesc perioade  lungi pentru a beneficia de pe urma ofertelor de Black Friday;

Chiar dacă cele mai vândute produse de Black Friday sunt de obicei electronicele și accesoriile pentru acestea (din categoria laptop-urilor, a tabletelor, a televizoarelor etc.) în ultimii ani, poți regăsi din ce în ce mai multe produse reduse de Black Friday, de la cărți, filme, muzică sau alte produse necesare în casă. 

Dacă ești revânzător și ai propriul tău magazin, poți oferi clienților tăi prețuri de Black Friday. Profită de ofertele METRO de Black Friday și cumpără de la perne, lenjerii de pat, prosoape, seturi de farfurii, tigăi, fierbătoare, mixere, mașini de tocat carne, espressoare, ghiozdane și alte produse similare.

Dacă ai un restaurant sau o unitate de cazare, poți de asemenea să oferi oaspeților tăi prețuri speciale, întrucât în magazinele noastre vei găsi de Black Friday produse special alese pentru nevoile tale profesionale: de la sortimente de carne până la echipamente gastro și televizoare.

Dacă vrei îți să construiești propria campanie de Black Friday,  poți adăuga propriul adaos comercial astfel încât investiția să fie fezabilă, atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung.

 

Stai cu ochii pe METRO și vei afla cu ce te așteptăm în magazine de Black Friday!