Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

METRO susține micile afaceri de 20 de ani

2016 este anul în care aniversăm 20 de ani de la deschiderea primului magazin METRO Cash & Carry în România, în octombrie 1996. La vremea aceea, conceptul unei rețele de magazine universale, în care antreprenorii și clienții profesioniști să poată regăsi, într-un singur loc, toate produsele necesare afacerii lor, era o raritate și o noutate, pe piața locală neexistând nimic asemănător. Încă de la început, am urmărit, în primul rând, sprijinirea afacerilor locale, căutând, în permanență, soluții care să vină în sprijinul dezvoltării acestora, încurajând astfel dezvoltarea unor sectoare-cheie ale economiei, precum și stabilirea unor noi standarde atât pentru piață, cât și pentru proprietarii de afaceri. Acesta este motivul pentru care compania METRO este considerată inițiatoarea comerțului modern în România.

despre metro

 

În România, nu ne putem imagina o comunitate fără oamenii care contribuie la bunăstarea acesteia. 

Indiferent de profilul afacerii: un magazin non-stop, un restaurant de cartier, o cafenea mică sau o gradiniță, toate aceste mici afaceri sunt parte integrată a unei comunități. 

De aceea, întreprinderile mici și mijlocii reprezintă sectorul cel mai dinamic al economiei României, cu peste 600.000 de afaceri înregistrate după 1990, iar cele mai multe au sub 50 de angajați. 

Fără micile afaceri, nimic nu ar fi fost posibil, deoarece 65% din populația activă a României lucrează în sectorul întreprinderilor mici și mijlocii. 


 

Pasiunea pentru sprijinirea afacerilor independente este ceea ce ne conferă de 20 de ani unicitate, precum și elementul central care va ontinua să ne ghideze și în viitor. 

De aceea, anul acesta lansăm un eveniment unic în lume, Ziua Micilor Afaceri, care va fi sărbătorită pe data de 11 Octombrie, în 25 de ţări - cu participarea a milioane de afaceri, clienţi şi cu oferte speciale. 

Toţi proprietarii de afaceri sunt invitaţi să participe, prin înregistrarea pe www.ziuamicilorafaceri.ro.

În plus, în luna septembrie te aşteptam în toate magazinele noastre cu multe oferte aniversare.despre metro