Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Creativitatea trece prin Leadership

Experiențele acumulate până acum, atat personal cât și profesional, îmi mențin ideea că succesul constă în a-ți susține oamenii cu care lucrezi, în a le acorda încredere în cunoștințele și expertiza lor de peste ani; crezul în latura umană energizează, dă puterea de a merge mai departe, de a lua decizia corectă, așa încât rezultatele în afaceri nu vor întârzia să apară.

Deși globalizarea oferă tuturor actorilor din piață accesul la aceleași date și instrumente, gândirea creativă este soluția pentru identificarea diferențelor, astfel încât clienții să descopere și să aprecieze plusul de valoare al serviciilor și produselor noastre. Sunt convins că un CEO trebuie să încurajeze și să cultive gândirea creativă în rândul membrilor echipei sale, astfel încât să identifice soluții creative care să facă diferența. 
gilles-roudy-300X160
În plus, dorința de schimbare și de a obține cele mai bune rezultate posibile este esențială pentru persoanele care au lucrat în țări cu economii foarte diferite și cu niveluri diferite ale pieței de retail. METRO Romania este lider pe segmentul de cash&carry și, prin urmare, am convingerea că Directorul METRO să aplice un tip de leadership specific, axat atât pe creșterea afacerii, pe înțelegerea colegilor săi, precum și pe responsabilitatea față de întreaga piață unde compania și-a pus amprenta și s-a dezvoltat. Sunt recunoscător pentru nivelul ridicat de sprijin de care m-am bucurat încă de la sosirea în România.

Consider că, pentru un Director General, este esențial să aibă încredere în colegi și să împărtășească reciproc cunoștințele cu aceștia, întrucât ei dețin o cunoaștere importantă și o bună înțelegere a pieței locale, a clienților și a consumatorilor finali. Această cunoaștere rezultă adesea din analize profunde, capabile să aducă valoare adăugată platformelor și programelor noastre strategice. Chiar dacă mandatul meu a demarat de câteva luni (decembrie 2013), sunt foarte încântat că am început acest nou demers alături de o echipă grozavă.

Optimismul și încrederea sunt ingredientele de bază într-o relație profesională de succes: “Fără presiune... doar pasiune!”