Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Povestea METRO ești TU. De 25 de ani.

cristian ispas - landing

Acum 25 de ani, METRO a deschis primul magazin în România și astfel a marcat un moment important în istoria comerțului modern local: a fost primul comerciant internațional care a intrat pe piața românească, introducând sistemul de vânzare cash & carry, singura formă de comerț cu ridicata de pe piață la momentul respectiv. În acești ani, am fost pionieri și am setat premisele dezvoltării comerțului cu ridicata, am inovat și am marcat noi standarde prin acțiunile și campaniile noastre, am pus siguranța și succesul clienților noștri pe primul loc. De fiecare dată, METRO a fost despre oameni – echipa, clienții și partenerii care au făcut ca povestea noastră să fie una despre succes, respect, parteneriate și promisiuni respectate. 

 

Mai presus de orice, este vorba despre Oameni

Lesuntem recunoscători ANGAJAȚILOR noștri, 17 alături de noi de 25 de ani, pentru oportunitatea de a lucra în fiecare zi cu oameni talentați, dedicați și pasionați, CLIENTILOR noștri, mai mult de 1500 alături de METRO de 25 de ani pentru faptul ca avem încrederea lor, si PARTENERILOR si FURNIZORILOR noștri pentru angajamentul, expertiza și abilitățile lor în a ne ajuta să deservim peste jumătate de milion de clienți profesioniști din România.

 

Ne sunt alături de 25 de ani iar parteneriatul cu ei ne-a ambiționat să devenim din ce în ce mai buni.

Descoperă poveștile din spatele afacerilor clienților noștri.

 

Cristian Ispas - Director General - Fundația Motivation România

Dan Bărbulescu - proprietarul a două magazine

Cristian Fătu - proprietar a două magazine LaDoiPași

Costin și Elena Mirescu - proprietari magazine LaDoiPași

 

Află poveștile din spatele angajaților noștri

Emilia Langa - Șef Contabilitate - METRO Voluntari


Cezar Bundur - Consilier Vânzări Expert - METRO Craiova

 

Constantin Lazăr - Manager Comercial - METRO Ploiești

 

Eleonora Mărgean - Manager Comercial, METRO Voluntari

 

Camelia Oprea - Chief Financial Officer - Membru de Board


Giani Halpern - Manager proiect remodelare magazine


Livia Benguș - Consilier Vânzări Senior


Cornelia Manole - Consilier Vânzări Expert


Sena Ghiță - Coordonator procese MMS Dep. Operațional
În 1996, am găsit în România o comunitate de antreprenori plini de entuziasm, cu dorința de a construi afaceri stabile, pentru care ne-am propus să fim un partener de încredere și să contribuim activ la succesul lor. Cu această viziune în minte, am construit zi de zi povestea METRO, cu ajutorul tuturor angajaților, clienților și partenerilor noștri.

metro1
metro2
metro3

Proiecte inovatoare care au trasat trenduri și direcții de business 

De-a lungul celor 25 de ani de prezență pe piața locală, am investit în relația cu clienții și partenerii tot profesionalismul, pasiunea și entuziasmul nostru pentru a face ca experiența METRO să fie una definită de excelență. Deoarece dincolo de aprovizionare variată cu produse de calitate a apărut și nevoia de consultanță, de schimb de experiență și acces la expertiză de specialitate, am creat constant noi proiecte inovatoare, care au trasat trenduri și direcții de business pe piața locală.


Un exemplu este inaugurarea primului centru educațional pentru industria HoReCa din România, în 2008. Ceea ce era cunoscut atunci ca Centrul de Formare în Gastronomie, este astăzi GastronoMETRO, un centru de instruire la cele mai înalte standarde și un simbol al excelenței culinare.

Am investit permanent în dezvoltarea de soluții pentru a sprijini afacerile locale, precum evenimentul Ziua Afacerii Tale, o inițiativă globală ce a trecut de cinci ediții în România, care pune în lumină antreprenorii locali și le oferă noi perspective de evoluție, programe precum „Cumperi mai mult, plătești mai puțin” – care cuprinde mii de produse și numeroase sortimente la cele mai bune prețuri, menținând profitabile afacerile independente, sau METRO Plus, prin care clienții primesc puncte bonus la cumpărături pe care le pot folosi la următoarea vizită în magazine.

Ziua-afacerii-tale
OneRoof-Metro

Ne-am propus să fim un partener consecvent și puternic pentru clienții noștri, revânzători și HoReCa, dezvoltând mereu produse și servicii adaptate nevoilor. Mărcile proprii, precum ARO, Fine Life, METRO Chef sau METRO Professional, sunt unul dintre modurile prin care contribuim la succesul afacerilor independente, ajutându-le să ofere calitate constantă clienților, însă fără a neglija profitabilitatea afacerii lor.

În plus, pentru ca totul să fie mai simplu, în 2019 am deschis One Roof, un depozit logistic cu o suprafață de aproximativ 58,000 metri pătrați, un concept cu impact major asupra tuturor clienților și partenerilor, care au beneficiat imediat de eficientizarea operațiunilor și a fluxului de marfă către magazine.


Siguranța și sănătatea angajaților și clienților noștri au fost întotdeauna o prioritate, iar în contextul crizei pandemice globale din ultimul an, pentru a-i asigura de grija și responsabilitatea noastră am obținut certificarea DEKRA, un certificat internațional de siguranță acordat de una dintre cele mai importante organizații de experți din lume, care confirmă respectarea strictă a standardelor de sănătate și siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Știm ce provocări au afacerile independente, fie ele din domeniul ospitalității sau revânzători. Din dorința de a înțelege nevoile unui magazin de proximitate și a veni cu o soluție comercială dincolo de zona tranzacțională între noi și clienții noștri am dezvoltat franciza La Doi Pași. Aceasta numără acum peste 1470 de magazine, si reprezinta un model de business care vine în sprijinul micilor antreprenori cu o rețetă de succes ușor de implementat și de adaptat.


La-doi-pasi

 

Ultimii ani au venit cu schimbări tehnologice importante, cu o nevoie mai mare de a fi prezent online și de a adopta soluții moderne pentru eficiență. Din acest motiv am lansat DISH, o platformă de soluții digitale pentru HoReCa, proiectate de experți în industria ospitalității, pentru a oferi soluții complete pentru a digitaliza afacerea simplu și rapid, cu mai puține sarcini administrative, un preț de neegalat și fără comisioane suplimentare către terți, am lansat platforma de livrare MSHOP prin care clienții HoReCa pot comanda online produsele de care au nevoie și am relansat aplicația METRO, pentru a avea acces la lista de cumpărături digitală cu produsele disponibile în magazin, toate facturile în format digital, cardul METRO direct în telefon sau balanța punctelor de loialitate

DISH
Mshop
Aplicatia-METRO

Multe s-au schimbat în ultimii 25 de ani. Ceea ce rămâne la fel, pe măsură ce povestea METRO continuă, este dorința noastră de a fi parteneri, de a răspunde împreună tuturor provocărilor și de a privi cu optimism și curaj spre viitor.

Avem încredere că împreună vom scrie și de acum încolo noi pagini despre succes.
Povestea METRO ești TU și îți mulțumim că alegi să o scriem în fiecare zi.

Succesul tău e afacerea noastră