Viitorul este la doi pași

Podcast LaDoiPași

De mai bine de 11 ani, misiunea LaDoiPași este de a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care trăiesc

Astăzi, LaDoiPași este cea mai mare rețea de antreprenori independenți din România, cu peste 2000 de magazine în toată țara.

Pe data de 8 iunie, METRO organizează cel mai mare eveniment de retail din România - o conferință care va reuni peste 3000 de participați, pentru a sărbători depășirea pragului de 2000 de magazine LaDoiPași. Alături de antreprenorii din rețea, presă, reprezentați ai instituțiilor publice și persoane din mediul de business din România, vom discuta despre cele mai importante aspecte de business și dezvoltare a unei strategii eficiente pe termen lung, cu accent pe modele sustenabile pentru comerțul tradițional.

În așteptarea conferinței, am pregătit - pentru toți cei interesați de planurile METRO pentru a susține dezvoltarea afecerilor românești, dar și de evoluția și viitorul LaDoiPași - o serie de podcast-uri. Alături de Vlad Petreanu (Deșteptarea de la Europa FM), oameni implicați la fiecare ora din zi în expansiunea și succesul LaDoiPași aduc în prim plan contextul actual, inițiativele și proiectele pe termen mediu și scurt, dar și ceea ce înseamnă de fapt să fii antreprenor în franciza LaDoiPași - care sunt provocările, dar și calea către succes.

Dăm startul acestei serii de podcasturi cu Adrian Ariciu – CEO METRO România, care va vorbi despre business-ul METRO și direcțiile strategice de dezvoltare, cu direct impact asupra viitorului LaDoiPași.