Fine Life

Produsele Fine Life satisfac cele mai exigente gusturi. Ele surprind prin competitivitate, diversitate și rafinament și vor depăși întotdeana așteptările clienților tăi.

Marca proprie Fine Life

Avantajele fine life

Potențialul de revânzare al produselor FINE LIFE îți poate transforma magazinul în destinația preferată a clienților, fiind un diferențiator pe care ei îl vor aprecia, atunci când vor analiza alte magazine de proximitate.

Gamă variată de produse

Ambalaj atractiv și dimensiuni diverse

Calitate similară cu produsele consacrate

Profitabilitate maximă pentru revânzători

Dulciuri Fine Life

Bunătăți dulci din Republica Moldova

Fine Life aduce dulciuri irezistibile din Republica Moldova direct în magazinul tău.

Diferite sortimente de fursecuri, batoane nuga cu caramel, arahide sau ciocolată, biscuiți glazurați, dar și multe alte dulciuri apetisante pentru pofticioși fac deliciul clienților mari și mici, transformându-ți magazinul în destinația lor preferată de cumpărături, în detrimentul altor magazine din proximitate.

Investește în viitorul afacerii tale! 

Vezi video 
Prăjituri Fine Life

Prăjituri Fine Life pentru toate gusturile

Clienții tăi caută în fiecare zi momente de tandrețe și de bucurie. Cu gama de prăjituri Fine Life, le au la îndemână în orice moment. Include în oferta magazinului tău delicioasele prăjituri Fine Life cu cacao și lapte, cocos, vișine sau caramel sărat, cremă de tiramisu, cremă de lămâie, cafea, rom, zmeură, prăjitura cu arahide și rulada asortată.

Alege produsele Fine Life și te bucuri de sortiment variat, raport optim calitate-preț, dar și de clienți fideli, care se întorc la cumpărături pentru o nouă porție delicioasă!

Vezi video
Cârnați Fine Life

Gama de cârnați Fine Life, alegerea perfectă pentru magazinul tău

Cârnații, un ingredient delicios al întâlnirilor reușite cu prietenii, nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături a clienților tăi.

Gama Fine Life oferă diverse sortimente - cârnați subțiri pentru grătar, cârnați cabanos sau oltenești care aduc un plus de savoare oricărei mese alături de cei dragi, acasă ori la iarbă verde, la micul dejun, prânz sau în loc de gustare.

E simplu să depășești așteptărilor clienților tăi!

Vezi video
Bere Glankrone

Berea Glankrone, disponibilă în sortimente pentru toate gusturile

Întâlnirile cu prietenii și mâncărurile preferate n-ar fi la fel de savuroase fără o bere rece, una dintre cele mai vechi și populare băuturi din lume.

Consumată cu măsură, este alegerea ideală și băutura preferată a clienților tăi pe timp de vară.

Include în oferta magazinului tău bere GLANKRONE, disponibilă în diverse sortimente: la sticlă de 330 ml (5% alcool) sau la doză de 500 ml: cu alcool (4%), fără alcool sau cu lămâie, astfel încât să poate fi savurată indiferent de situație și de preferințele personale. O recomandă ingredientele de cea mai bună calitate, prețul competitiv și gustul bun, toate traduse prin clienți mulțumiți.

Bere GLANKRONE, pentru momente de poveste alături de cei cei dragi!

Vezi video
Ciocolata Fine Life

Ciocolata Fine Life, soluția perfectă pentru magazinul tău

Diferite sortimente de ciocolată: cu lapte, arahide, cremă cu rom sau portocale dar și multe alte arome dulci și savuroase sunt gata să aducă momente de fericire și zâmbete clienților tăi.
Batoanele Fine Life

Batoanele Fine Life aduc gustul copilăriei în magazinul tău 

Produsele de patiserie preparate din ingrediente de calitate sunt o propunere de nerefuzat pentru clienții tăi, mai ales atunci când vin la pachet cu gust bun și preț competitiv. Include în oferta magazinului gama de batoane Fine Life, cu diverse umpluturi dulci, pentru momente de răsfăț ca-n copilărie!

Perfecte dimineața, la micul dejun, alături de o cafea bună, pentru gustarea de la școală sau suplimentul de energie din pauza de joacă, batoanele Fine Life oferă un raport optim calitate-preț și sortiment variat, pentru toate gusturile, fiind disponibile cu umpluturi diferite: cu cremă cu aromă de ciocolată, vanilie, măceșe sau mere.

Fine life, primești mai mult decât te aștepți

Alege gama FINE LIFE, beneficiază de calitate de top la prețuri atractive și investește în viitorul magazinului tău! Gama FINE LIFE conține peste 450 de produse și se află în continuă dezvoltare. 

Răspuns prompt

Un răspuns prompt la nevoile tale

Rolul nostru este să îți fim alături și să te ajutăm să-ți faci clienții fericiți. Acesta este motivul pentru care lucrăm cu profesioniștii din domeniu pentru a dezvolta produse care să răspundă așteptărilor tale. FINE LIFE este una dintre mărcile proprii exclusive METRO, care asigură soluții pentru majoritatea cerințelor consumatorilor, având în portofoliu o varietate de produse alimentare, dar și produse de igienă, de curățenie sau îngrijire a casei.
Calitate garantată

Calitate garantată

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că produsele FINE LIFE respectă standarde foarte stricte de calitate. De asemenea, testăm constant toate produsele. În acest fel, îți garantăm o calitate impecabilă pe tot parcursul lanțului de producție și aprovizionare.
Dublu câștig

Ai un dublu câștig

Sub sloganul “Primești mai mult decât te aștepți”, produsele FINE LIFE vin la pachet cu un avantaj important pe piața revânzătorilor din România. Ele sunt competitive, oferind un preț atractiv pentru o gamă variată de articole de calitate superioară, cel puțin egală cu cea a altor branduri cunoscute.  Astfel ai un dublu câștig: pe de o parte îți fidelizezi clienții, oferind o gamă variată de produse de calitate, pe de alta, faci profit.
Clienții noștri confirmă
Vezi video
Dumitru Brânzoi LaDoiPași

Dumitru Brânzoi - LaDoiPași Glina

Dintre produsele marcă proprie Metro pe care noi le achiziționăm cel mai des, sunt produsele Fine Life, care sunt și cele mai vândute.

Aceste produse au un raport calitate – preț foarte bun și sunt foarte dorite la noi în magazin.

Florin Drumea LaDoiPași

Florin Drumea - LaDoiPași Vânători

Succesul nostru se bazează pe produsele marcă proprie METRO- Fine Life, care au prins foarte bine la noi în magazin.   
Descoperă toate mărcile METRO
METRO Chef

METRO chef

Află mai multe
METRO Professional

METRO professional

Află mai multe