ARO 

Marca proprie ARO cuprinde o gamă variată de produse la prețuri avantajoase pentru nevoile cotidiene: de la alimente de bază până la articole pentru curăţenie, la un raport calitate-preţ optim.

Produsele ARO

4 motive pentru care aro este o alEgere bună

Articole diversificate

Ambalări multiple pentru afacerea ta

Standarde de calitate testate în mod constant

Prețuri pe care ți le poți permite oricând

MOTIVELE PENTRU CARE ARO ESTE ÎNTOTDEAUNA O ALEGERE BUNĂ

Produse Aro

Produse pentru nevoile cotidiene

Ai 600 de produse de bază, 400 alimentare și 200 nealimentare din care poți să alegi, de la mezeluri, conserve sau dulciuri până la detergenți, vase de gătit și produse cosmetice. Convenabil și eficient pentru tine și clienții tăi!

Dezvoltată de profesioniști pentru profesioniști, marca noastră exclusivă ARO își propune să îți simplifice viața la cel mai bun preț posibil. 

Formatele ARO

Standarde de calitate testate în mod constant

Produsele care alcătuiesc marca ARO se regăsesc în ambalări multiple, gândite în așa fel încât să fie mult mai ușor de transportat și depozitat, indiferent în ce domeniu îți desfășori activitatea. Dacă ești revânzător, poți cumpăra toate produsele ARO în ambalaje potrivite pentru rafturile tale și pentru nevoile clienților tăi. Dacă ești profesionist HoReCa avem pentru tine sosuri, paste, mirodenii, alimente de bază, produse de curățat și multe alte produse ARO în ambalaje mari, profesionale.
ARO cost economic

Bugetul tău este sub control

Produsele ARO sunt competitive, oferind un preț atractiv pentru o gamă variată de produse. Ne ajustăm prețurile în funcție de cele mai mici de pe piață, fără a compromite calitatea! 

Costă puțin și iși fac treaba din plin!


Aro

Detergenții ARO

Descoperă compoziția și ingredientele din spatele detergentilor eficienți pentru o curățenie desăvârșită. Informații complete și de încredere pentru a face cea mai bună alegere.
Află mai multe
Descoperă toate mărcile METRO
METRO Chef

METRO CHef

Află mai multe
METRO Professional

METRO professional

Află mai multe