METRO CHEF

Create în colaborare cu specialiști din industria ospitalității, produsele METRO Chef  înseamnă ingredientele succesului pentru mii de bucătari profesioniști. De la legume și fructe proaspete la fructe de mare atent selecționate, lactate create urmând rețete autentice, alimente de bază și produse semipreparate gata de servire, METRO CHEF îți asigură o eficiență mai mare prin calitatea ridicată a produselor, timpul de gătire redus, ambalările profesionale dar și porționările calibrate pentru nevoile tale.

METRO Chef

Performanța și precizia definesc METRO Chef

Am pus bazele METRO Chef în colaborare cu numeroși bucătari profesioniști, inspirați de pasiunea pentru mâncare.

Conformitate

Calitate

Expertiza

Constanță

Incredere

Gamele METRO Chef

Produse METRO Chef
Produsele METRO Chef sunt testate periodic în cadrul centrului nostru de excelență culinară GASTRONOMETRO, de către o echipă internă de profesioniști în domeniu, împreună cu chefi experimentați, urmărind calitatea, ambalarea și cantiatea optimă.
METRO Chef, alegerea profesioniștilor din domeniul gastronomic

GAMELE NOASTRE

Alimente de bază METRO Chef

Gama de alimente de bază

Gama METRO Chef de alimente de bază include numeroase articole printre care și variate tipuri de condimente (disponibile în gramaj mare) pentru a da gust preparatelor tale, ingrediente pentru produse de patiserie și prăjituri, diferite tipuri de sosuri, paste inspirate din rețete autentice, diverse sortimente de orez potrivire pentru produse atât cu specific românesc cât și internațional, toate completând perfect meniul tău. 

Vezi produse
Ulei și făină METRO Chef

Gama de ulei și făină

Pentru că se numără printre ingredientele de nelipsit din bucătărie, ți-am pregătit o sortimentație diversă de ulei și făină.

Ai de la ulei de floarea-soarelui, până la ulei de măsline extravirgin, origine Italia, în ambalaje adaptate nevoii afacerii tale: de la 2 la 18 litri. Sortimentul de făină este și el divers, adaptat HoReCa, în ambalaje de la 5 la 25 de kilograme.
Conserve METRO Chef

Gama de conserve

METRO Chef îți pune la dispoziție o gamă variată de conserve, gata de gătit sau servit, precum: diferite tipuri de murături, soiuri si calibre diferite de măsline, potrivite pentru numeroase preparate, ton ideal pentru salate sau paste, roșii întregi, cuburi sau pasate, origine Italia, anghinare, capere, dar și multe altele.
Vezi produse
Carne procesată METRO Chef

Preparate din carne procesată

Preparatele noastre din gama de mezeluri asigură un grad ridicat de calitate astfel încât tu să îți poți fideliza clienții cu produse apetisante. Decoperă diferitele tipuri de salamuri, întregi sau feliate, bacon-ul de nelipsit din preparatele tale, jambonul sau șunca presată dar și multe altele, în magazinele noastre.

Vezi produse
Semipreparate METRO Chef

Gama de produse semipreparate

Pornind de la produse semipreparate din pui precum frigărui sau cordon bleu, până la pachețele de primăvară sau de pui, creveți în cuib de cartof, gama de produse semipreparate METRO Chef este perfectă pentru restaurantul tău deoarece îți asigură un timp de gătire rapid, produse calitative dar și ambalaje speciale pentru îndustria HoReCa.
Vezi produse
Lactate și brânzeturi METRO Chef

Lactate și brânzeturi

Pornind de la produse de bază precum untul, iaurtul, telemeaua sau brănza de vaci pana la specialități din brânză precum parmezanul, mozzarella, gorgonzola și multe altele, gama noastră de produse lactate este în continua creștere. Produsele noastre lactate provin din cele mai bune surse, indiferent că este vorba de producători locali sau externi.
Vezi produse
Legume congelate METRO Chef

Legume congelate

Legumele sunt foarte apreciate în meniul oricărui restaurant, însă bucătarii pierd timp prețios cu sortarea, spălarea, curățarea și porționarea lor. Include sortimente de bază, mixuri de legume (chinezesc, wok, mexican), dar și articole specifice, precum broccoli romanesco sau varză de Bruxelles.
Ai cartofi tăiați în diverse forme, cartofi duchess, cartofi gratinați, cartofi dulci și nu numai.

Vezi produse
Creveți METRO Chef

Gama de creveți și fructe de mare

Îți punem la dispoziție o gamă variată de creveți congelați METRO Chef, de diferite calibre și soiuri, fiind potriviți pentru preparatele tale cu specific international, dar și o gamă de fructe de mare congelate, în gramaje ridicate, astfel reușești să le oferi clienților tăi experințe culinare inedite.
Vezi produse
Semințe și sâmburi METRO Chef

Sâmburi și semințe

Alune, migdale, fistic, mix de fructe crude sau coapte, cu coajă sau decojite, pe care le poți folosi de la aperitiv până la desert, într-o gamă variată de rețete delicioase.

Vezi produse
Produse internaționale METRO Chef

Articole cu specific internațional

Gama de deserturi congelate este una dintre cele mai apreciate de către clienții noștri. De la clasicul profiterol sau lava cake-ul atât de îndrăgit până la tarta reinterpretată de caise și fistic dar și macarons gata de servire, deserturile congelate METRO Chef sunt de nelipsit din meniul tău. Descoperă în magazinele noastre gama completă și surpinde-ți clienții cu deserturi rapide și de neuitat!
Descoperă ingredientele metro chef
Vezi produse
Clienții noștri confirmă
Testimonial PizzaMania

Andrei Fâciu - proprietar PizzaMania

Produsele din gama METRO Chef sunt de o calitate foarte bună, excepțională și asta se simte și in preparatele noastre.

Vezi video
Descoperă toate mărcile METRO
METRO Professional

METRO professional

Află mai multe