Ora deschiderii
Luni - Vineri Sâmbătă Duminică
06:00 - 21:00 08:00 - 16:00 08:00 - 16:00
Program zile speciale
4 Mai 5 Mai 6 Mai
06:00 - 16:00 Închis 08:00 - 16:00

Servicii adiționale

Servicii
Devino client
Vrei să deții un card de client metro?
Aplică online în 3 pași simpli
Aplică acum
Produsele noastre
METRO online
Poți afla cu ușurință dacă produsele dorite se află în stocul magazinului
Verifică disponibilitatea
Bun venit la METRO Buzău

METRO Buzău

METRO Buzău oferă clienților o gamă extinsă de produse alimentare și nealimentare pentru hoteluri, restaurante, catering, comercianți cu amănuntul și asociații. Magazinul en-gros METRO este conceput pentru a asigura poziționarea optimă a produselor și a ușura procesul de achiziție. Sortimentul de produse din METRO Buzău variază de la legume și fructe regionale, carne proaspătă și produse din pește proaspăt, până la produse nealimentare de înaltă calitate, precum ar fi cele destinate catering-ului, aparate de bucătărie și articole electronice. Beneficiați de mărcile noastre proprii dar și de de o varietate de oferte săptămânale la alimente. De asemenea, prin serviciul nostru de livrare furnizăm produse proaspete afacerii tale.

Notă din partea conducerii

Veţi regăsi în noi dorinţa satisfacerii nevoilor clienţilor noştri, cu profesionalism şi, în acelaşi timp, cu prietenie.

Suntem o echipă cu inițiativă, dar și flexibilă, de aceea folosim orice oportunitate pentru a ne specializa, pentru a fi mai buni, mai bine pregătiți și la curent cu noutăţile și cerinţele pieţei, precum şi cu programele pe care METRO le dezvoltă. În concluzie, ne-am însuşit şi promovăm pe deplin valorile companiei.

Sperăm că toate drumurile vor duce la METRO Buzău.

Detalii conducere

Șerban Jalba

Întrebări frecvente