Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Cumperi mai mult, plătești mai puțin și profiți din plin!

BMPL BANNER

Acum cumperi mai ușor ca niciodată

Dorim să îți arătăm că fiecare mică optimizare contează și să te susținem printr-o sortimentație variată de articole la prețuri avantajoase și mereu accesibile. Acum cumperi mai ușor produsele de care ai nevoie pentru ca afacerea ta să fie profitabilă!

Poți combina mai multe sortimente ale aceluiași produs

La METRO găsești peste 10.000 de produse (alimentare și non-alimentare) la prețuri de nerefuzat, semnalizate cu eticheta verde la raft. În plus, știm că varietatea produselor este un avantaj competitiv important pentru afacerea ta, de aceea îți oferim posibilitatea de a combina mai multe sortimente ale aceluiași produs, pentru a beneficia de un preț mai mic pe bucată.

Mai multe produse din toate categoriile, mai mulți clienți mulțumiți!

Afacerile mici trebuie să fie foarte agile: să fie rapide și flexibile, mereu orientate către optimizare. De aceea, am extins si am adaptat sortimentul pentru a răspunde nevoilor clienților tăi și pentru a avea siguranța că la METRO vei găsi prețul de care ai nevoie pentru a rămâne competitiv.

Cum recunosti produsele?

E simplu! Produsele sunt semnalate la raft cu eticheta verde. Combină sortimentele aceluiași produs și eficientizează la maximum costul pe bucată.
eticheta-verde