mărcile proprii metro

Mărcile proprii METRO ne permit să oferim o gamă largă de produse atent selecționate cu un raport calitate-preț excelent. Sortimentul nostru de mărci METRO este destinat atât profesioniștilor din industria HoReCa cât și revânzători.

Mărcile METRO
Mărcile METRO

Descoperă mărcile METRO

Descoperă cele peste 6.000 de produse ale mărcilor noastre METRO unde puteți găsi o mare varietate de categorii, atât în ​​game profesionale pentru echipamentele tale de restaurant, cât și în alimentație.

Echilibrul perfect între calitate și preț, ambalaje mari, ambalaje convenabile care nu necesită prelucrare suplimentară și accelerează procesul de gătit - mărcile METRO au fost create pentru a deveni un aliat excelent pentru industria ospitalității și proprietarii de magazine. Mărcile proprii ale METRO nu sunt doar ingrediente de înaltă calitate și produse semifabricate, ci și o modalitate de a organiza eficient munca într-o bucătărie profesională, de a economisi corect costurile și de a cumpăra produse fără a pierde calitatea.

În sortimentul nostru veți găsi o selecție de produse proaspete și de sezon, care sunt, ca și restul produselor noastre proaspete, supuse unui control strict al lanțului de frig pentru a ne asigura că păstrăm prospețimea produselor pentru a ajunge la restaurantul tău în condiții mai bune.

Mărcile noastre METRO
METRO Chef

Metro chef

Are toate elementele esențiale pentru utilizarea de zi cu zi în baruri și restaurante

Află mai multe
METRO Professional

Metro professional

Îți permite să îți echipezi afacerea cu electrocasnice, ustensile de bucătărie, produse de curățare și unică folosință

Află mai multe
Aro

ARO

Cuprinde o gamă variată de produse la prețuri avantajoase pentru nevoile cotidiene

Află mai multe
Fine Life

Fine Life

Produsele Fine Life satisfac cele mai exigente gusturi. Ele surprind prin competitivitate, diversitate și rafinament 

Află mai multe
Mai mult decât îți dorești
Rioba

RIOBA

Rioba se concentrează pe produse pentru cafenele cu o mare varietate de ceaiuri, infuzii aromatice și cafele.

Sigma

Sigma

SIGMA este gama completa de produse absolut necesare in orice birou, atat pentru uz profesional, cat si pentru uz personal

Tarrington House

Tarrington house

Tarrington House are ustensile de bucătărie de unică folosință, produse de curățat și material textil

Atenție personalizată

Formatele noastre sunt adaptate cerințelor din piață

În angajamentul nostru față de excelență în produse și servicii, muncim din greu pentru ca Mărcile METRO să fie un aliat pentru afacerile clienților noștri. Economisirea timpului, spațiului și reducerea costurilor sunt doi piloni de bază în managementul de zi cu zi al industriei ospitalității și din acest motiv, formatele noastre sunt concepute pentru un management mai eficient și mai profitabil adaptat nevoilor fiecărui restaurant.

La METRO veți găsi de la formate mari concepute pentru afaceri cu volum mare până la formate mai mici și mai practice. În plus, multe dintre produsele METRO sunt ambalate individual sau cu posibilitatea de utilizare în loturi. Obiectivul acestui tip de format este să vă ajute să controlați risipa de produse, contribuind la sustenabilitatea afacerii dumneavoastră și a planetei.

Ambalajul nostru este conceput pentru nevoile tale

Etichetarea produselor mărcilor noastre METRO se caracterizează prin reflectarea, prin pictograme grafice care însoțesc toate ambalajele noastre, a celor mai remarcabile calități ale fiecărui produs . Pictogramele vă vor ghida asupra numărului de porții, modului de preparare a produsului, timpului de preparare și modului de conservare, printre altele. Am inclus, de asemenea, atributele, ingredientele și sugestiile de prezentare pentru a vă ajuta să vă pregătiți felurile de mâncare.
Devino client METRO în 3 pași simpli
 
Aplică acum
Devino client METRO
Ești interesat de Produsele noastre?
 
Răsfoiește cataloagele
Cataloagele METRO