Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

SUCCESUL AFACERII TALE E MOTIV DE SĂRBĂTOARE!

Pe 12 Octombrie 2021 sărbătorim Ziua Afacerii Tale

BUCURĂ-TE DE ACEASTĂ ZI DEDICATĂ ȚIE!

bar man

Ziua Afacerii Tale este ziua în care te sărbătorim pe tine și afacerea ta pentru toată bucuria pe care aceasta o aduce în viețile oamenilor. Prin urmare, am invitat întreaga lume să sărbătorească alături de noi.

grocery

Fii mândru pentru că ai început propria afacere și bucură-te de ziua aceasta specială cu oferte pe măsură. Vezi mai jos ce ți-am pregătit, pentru că Ziua Afacerii tale e motiv de sărbătoare!

 


BENEFICIAZĂ DE OFERTELE SPECIALE CU OCAZIA ZILEI AFACERII TALE

Vizitează magazinele METRO în luna octombrie și bucură-te de ofertele exclusive cu ocazia Zilei Afacerii Tale. Pentru că, nu-i așa, Ziua Afacerii tale este motiv de sărbătoare!

OBDCatalog

OCTOMBRIE ADUCE OFERTE DE NEREFUZAT

Vezi cataloagele noastre cu oferte speciale de Ziua Afacerii Tale!

Răsfoiește catalogul de ingrediente HoReCa

 

 Răsfoiește catalogul cu produse de curățenie HoReCa

 

Răsfoiește catalog Revânzători


940x200-landing-page-22-deschideri-LDP

Anul acesta am decis să marcăm momentul aniversar în stil mare: pe 12 octombrie 2021, de Ziua Afacerii Tale, 22 de magazine LaDoiPași își deschid porțile și își așteaptă clienții. Într-o singură zi! E modul nostru de a ne arăta sprijinul și aprecierea față de toți antreprenorii și de a invita întreaga lume să ni se alăture. LaDoiPași găsești tot ce-ți dorești

 

VERIFICĂ HARTA DE MAI JOS ȘI VINO ALĂTURI DE NOI SĂ SĂRBĂTORIM ALĂTURI DE CELE MAI NOI 22 DE MAGAZINE LADOIPAȘI PE CARE LE DESCHIDEM DE ZIUA AFACERII TALE!


PUNEM PROPRIETARII DE AFACERI ÎN LUMINA REFLECTOARELOR

dish b2b

Ei sunt românii mândri de afacerile lor, iar pe 12 Octombrie sărbătoresc alături de noi reușita lor! Află povestea succesului restaurantelor Ivan's Bar & Grill și Lary's Legend chiar de la proprietarii locației, și vezi cum i-a ajutat Dish Website să își crească vizibilitatea online.

George Ivan - proprietar Ivan's Bar&Grill

Florentina Kahilogullari - proprietar Lari's Legend

logo-obd-12-octombrie