Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Uită de gătit! Comandă un meniu special de Crăciun sau Revelion!

uita-de-gatit-delivery

 

Bucură-te de sărbători și comandă mâncare de la un restaurant din apropiere. Susține-ți restaurantul preferat!

 

Pentru toți, 2020 a fost un an lung, solicitant și stresant. Ne-am transformat bucătăria în birou și dormitorul în sală de clasă online, am făcut gimnastică în propria sufragerie și ne-am bucurat de priveliștea oferită de fereastră mai mult ca niciodată. Îngrijorarea privind răspândirea noului coronavirus, dar și grija zilei de mâine ne macină profund. Singurul lucru pe care ne bazăm este solidaritatea, trecem împreună prin această criză și împreună o vom depăși. 

 

Ne confruntăm cu o realitate dură: afacerile independente au avut cel mai mult de suferit din cauza crizei sanitare. Până la finalul anului, în sectorul HoReCa se vor înregistra, potrivit estimărilor Federaţiei Industriei Hoteliere din România, pierderi de trei miliarde de euro, iar aproximativ 100.000 de angajaţi din industrie îşi vor pierde locul de muncă. 

 
Restaurantele se luptă pentru supraviețuire, iar noi le putem întinde o mână de ajutor cu un gest simplu: comandarea unui meniu special de Crăciun sau Revelion. Asta nu numai că vă dă ocazia să petreceți mai mult timp de calitate cu cei dragi, bucurându-vă de împodobirea bradului, colinde și filme de Crăciun, în loc să vă petreceți ore în șir în bucătărie, dar, la fel de important, va sprijini industria HoReCa, atât de grav afectată de pandemie. 
 
METRO își propune prin campania „Uită de gătit” să dea antreprenorilor din acest sector speranţă în ceea ce priveşte vânzările şi revenirea la normal. 
 


Vizitează harta restaurantelor
care au pregătit pentru clienți meniuri speciale de sărbători și află care sunt cele mai apropiate de tine. 

Susținem împreună afacerile independente!  #UitaDeGatit #Sarbatori2020