Devino client METRO

Aplică pentru un card METRO

Termeni și condiții de abonare la newsletter

Newsletter-ul "METRO Cash & Carry"(denumit în continuare SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de către SC METRO Cash & Carry România SRL (denumit în continuare FURNIZOR) clienților și vizitatorilor site-ului (denumiți în continuare UTILIZATOR sau ABONAT) www.metro.ro (denumit în continuare SITE), căruia i se aplică următorii termeni și condiții.

Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (email) livrat regulat de către furnizor, utilizatorilor abonați, care își dau acordul în mod expres și neechivoc, cu privire la termenii și condițiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator care deține și un card METRO se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newsletter. Odată abonat, utilizatorul își da acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni și condiții.

Termenul"utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice și/sau juridice deținătoare de card METRO care se abonează la newsletter-ul SC METRO Cash & Carry România SRL indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii"Regulament", "Acord", "Termeni și condiții" sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acești Termeni și Condiții sunt stocați de către SC METRO Cash & Carry România SRL și sunt accesibili pe Site, în limba română. Termenii și condițiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbați în orice moment de către proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.metro.ro.

Administratorul își rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare sau legislația în vigoare.


Înregistrare


Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să va abonați la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizați datele personale cerute în formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: nume, prenume și adresa de email. Adițional pot fi cerute date suplimentare, cu condiția că utilizatorul să-și dea acordul în mod expres și neechivoc. Este obligatoriu că datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false și nici introducerea de date care nu va aparțin. Furnizorul își rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu va aparțin.


Condiții de utilizare


Utilizatorul trebuie să se asigure că newsletter-ele trimise de către furnizor ajung la destinație (sunt livrate în Inbox). În cazul în care emailurile trimise de către furnizor ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate că fiind Spam de către softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.

După abonare nu este permisă raportarea ca SPAM / ABUZ a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respectă dreptul la intimitate al utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu dorește să mai primească newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instanța, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare doar dacă se reabonează.


Date cu caracter personal


Dacă doriți, vă puteți abona la newsletter-ul nostru pe site-ul nostru www.metro.ro/formular-abonare-newsletter completând formularul de înregistrare furnizat acolo. Dacă completați formularul de înregistrare și vă trimiteți datele personale către noi sau ați fost de acord cu newsletter-ul nostru atunci când v-ați înregistrat că și client, veți primi un e-mail de la noi la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o. Pentru a finaliza înregistrarea la buletinului informative(newsletter), trebuie să faceți clic pe link-ul "Trimite” în interiorul acestui e-mail. 

Datele personale colectate în formularul de înregistrare vor fi procesate doar în scopul trimiterii de buletine informative la adresa dvs. de e-mail și doar dacă v-ați dat acordul pentru această prelucrare a datelor. Prelucrarea se bazează în mod legal pe art. 6 paragraful 1 teza 1 litera a) GDPR. Utilizăm optivo® broadmail pentru a trimite buletine informative. optivo® broadmail este un serviciu al optivo GmbH (Wallstraße 16, 10179 Berlin). Dacă deschideți un buletin informativ, se utilizează un așa numit pixel de urmărire atunci când îl deschideți. Această salvează următoarele date în optivo® broadmail: adresa de e-mail, buletinul informativ, data și ora deschiderii. Linkurile din buletinele noastre de știri conțin informații de urmărire care ne permit să determinăm care link-uri au fost de interes special pentru dvs. dacă ați făcut clic pe ele. 

Următoarele date sunt stocate în optivo® broadmail prin link-ul de urmărire: adresa de e-mail, newsletter-ul, link-ul, data și ora. Datele dvs. personale vor fi stocate doar până când vă veți dezabona de la newsletter făcând clic pe linkul "dezabonare", care este furnizat în partea de jos a fiecărui buletin informativ pe care îl primiți de la noi. Dacă vă dezabonați, datele dvs. personale vor fi șterse fără întârzieri nejustificate. Rețineți că nu veți mai primi buletine de știri sau vouchere de la noi după ștergerea datelor dvs. personale. 


Responsabilitate


Furnizorul nu oferă nicio garanție că serviciul va funcționa fără întreruperi sau fără erori, că defecțiunile vor fi remediate sau că materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte și/sau de încredere. Totodată furnizorul nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane și/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.

Furnizorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Fiecare newsletter trimis de către furnizor va conține instrucțiuni clare de dezabonare.


Încetarea furnizării serviciului


Oricare dintre părți are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv și fără notificare prealabilă.

SC METRO Cash &Carry România SRL își rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condițiile menționate mai sus.


Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor


Acești Termeni și Condiții Generale sunt guvernați de legea română. Orice neînțelegere în legătură cu executarea acestor Termeni și Condiții Generale va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor judecătorești competente din localitatea în care SC METRO Cash & Carry România SRL este înregistrată.

Date de Contact


Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de mail "info.online@metro.ro" 


Clauze finale


Furnizorul poate colabora cu terți pentru a va putea oferi în condiții optime serviciul gratuit.


Acești termeni și condiții pot fi modificați ulterior, la orice dată de către SC METRO Cash & Carry România SRL , fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificări, SC METRO Cash & Carry România SRL va pune la dispozitie o nouă versiune a Termenilor și Condițiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic acești termeni și condiții, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.