Participa la tombola Ziua Afacerii Tale

937x200-Header-Landing

Pentru că înțelegem ce înseamnă să deții o afacere; pentru că știm cât este de greu să faci față provocărilor zilnice ca antreprenor, în 2016 am lansat evenimentul Ziua Afacerii Tale, care are loc în fiecare an în a doua zi de marți din octombrie. În 2018, sărbătorim cea de-a 3-a ediție a evenimentului, pe 9 Octombrie, în semn de recunoaștere pentru dăruirea și ambiția cu care tu și toți ceilalți antreprenori vă conduceți afacerile.

 

Te invităm sa iei parte la eveniment, alături de antreprenori din toată lumea! Înscrie-ți acum afacerea pe www.ziuaafaceriitale.ro, noi o promovăm gratuit!

În plus, dacă publici o ofertă, poți participa la marea TOMBOLĂ ZIUA AFACERII TALE, la finalul căreia poți câștiga unul dintre cele peste 700 de premii puse la bătaie.

Începe acum!

 


Ce trebuie să faci pentru a lua parte la tombolă? 

1. Achiziționează pentru afacerea ta produse din orice magazin METRO Cash&Carry sau METRO Punct în perioada 22 august - 9 octombrie 2018 (factura emisă pe persoană juridică). Păstrează factura.

2. Înscrie-ți afacerea pe www.ziuaafaceriitale.ro până pe 9 octombrie inclusiv și publica cel puțin o ofertă validă, special creată pentru clienții tăi. Poți publica până la 5 oferte speciale. Fiecare ofertă publicată reprezintă o șansă de caștig!

 

IMPORTANT: pentru a lua parte la tombola, asigură-te că ai completat corect codul tău de legitimație METRO (toate cifrele codului) la inregistrarea în platforma www.ziuaafaceriitale.ro.

legitimatie

Ce premii poți câștiga?

  • 5 Dacia Dokker
  • 25 lăzi frigorifice Zanussi
  • 25 lize transport cu sarcina de 2.5 tone
  • 200 de seturi de gătit din inox
  • 500 de pachete cu produse marcă proprie METRO (1 articol METRO CHEF +1 vin/toping/vin spumant)

 

Câștigătorii vor fi selectați în urma tragerii la sorți. Mult succes!

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Regulamentul Oficial al Campaniei.

Descarcă Regulamentul

Câștigători în curs de prevalidare