Serviciul de livrare metro pentru revânzători

La METRO știm că fiecare minut contează pentru succesul afacerii tale. Suntem bucuroși să ne ocupăm de asta pentru tine! Cu serviciul nostru de livrare, sprijinim clienții noștri să se concentreze pe deplin asupra afacerii și succesului lor. Misiunea noastră: livrări punctuale, mărfuri ultra-proaspete, servicii fără întreruperi.

MShop Revânzători

Utilizează instrumente compatibile cu planul tău de afaceri

Pentru revânzători

Cu serviciul nostru de livrare, ajutăm clienții noștri să se concentreze complet pe afacerea și succesul lor. Misiunea noastră: livrări ocomplete, produse fresh, servicii neîntrerupte.

Pentru partenerii francizei

Experiența de până acum ne-a arătat că devenind partener LaDoiPasi, vânzările și profitul magazinului tău vor crește, afacerea ta devenind sustenabilă pe termen lung. Continuăm să inovăm și să găsim soluții moderne pentru provocările generate de contextul de piață actual.

Serviciul de livrare metro: oriunde și oricând

Cu serviciul nostru de livrare, nu mai trebuie să fii pe drum pentru a găsi produsele potrivite în cantitatea potrivită și la momentul potrivit. Le livrăm exact atunci și unde ai nevoie de ele!

Serviciul de livrare

Avantajele serviciului de livrare

  • comanzi simplu și eficient
  • livrare rapidă și flexibilă
  • prețuri competitive
  • îți punem la dispoziție un sortiment construit pornind de la nevoile clienților tăi, ce acoperă toate categoriile importante dintr-un magazin de proximitate
  • transportăm comanda într-unul dintre camioanele noastre cu trei temperaturi, în conformitate cu lanțul de frig și cu toate standardele aplicabile de siguranță alimentară
  • cel mai bun suport pentru clienți
Aplică acum

Cea mai mare comunitate de antreprenori din românia

Franciza LaDoiPași
LaDoiPași este un lanț de magazine creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Conceptul a fost dezvoltat de METRO pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care locuiesc. Cel mai important element de diferențiere al conceptului LaDoiPași, pe piața locală, îl reprezintă păstrarea independenței antreprenorilor pe toată perioada desfășurării parteneriatului. 

un bonus pentru partenerii francizei

Probabil ți-ai pus câteva întrebări despre antreprenoriat și despre ce înseamnă să îți duci afacerea la un nou nivel. Franciza LaDoiPași reprezintă un pas curajos și proactiv în inițierea schimbării în comunitatea în care locuiești. Vei găsi toate informațiile de care ai nevoie mai jos, iar noi te așteptăm la o discuție personalizată despre afacerea ta cu unul dintre consultanții LaDoiPași.

Resurse financiare

Resurse financiare

Primești susținere financiară pentru planurile tale de dezvoltare sau programe de training pentru angajații tăi.
Consultant dedicat

Consultant dedicat

Pe tot parcursul parteneriatului beneficiezi de un consultant LaDoiPași dedicat. Vei avea astfel un punct permanent de contact și de informare și vei primi consultanță în amenajarea magazinului.
Partener puternic

Un partener puternic de partea ta

Magazinul tău va funcționa sub umbrela unui unei mărci recunoscute, cu notorietate și expertiză în retail. Îți oferim analiză potențial și recomandări sortiment, training pentru angajați, campanii de marketing și oferte comerciale.

devino partener al francizei în 3 pași simpli

Știm că îți place să ai clienții mulțumiți. Ești LaDoiPași de reușită.

Checks
1
Te înregistrezi
Creează-ți un cont și devino client METRO
Handshake
2
Aplică pentru franciză
Completează formularul francizei
Self control
3
Gestionează afacerea
Utilizează Trader Digital Hub pentru dezvoltarea afacerii tale
Mai multe despre LaDoiPași

Clienții noștri confirmă

Parteneriatul cu LaDoiPași îți oferă o multitudine de beneficii pentru ca afacerea ta să se dezvolte. Dacă te alături francizei LaDoiPași, ai libertate deplină în a-ți administra afacerea. Tu alegi cum gestionezi produsele, stocurile, angajații, având alături un partener puternic și cu experiență. Clienții noștri confirmă. Citește poveștile lor și convinge-te!

Iulia și Costin LaDoiPași Câmpineanu

Iuliana&Costin - LaDoiPași Câmpineanu

“Franciza LaDoiPași ne-a oferit flexibilitatea de a dezvolta un business așa cum ni l-am dorit. Sprijinul pe care ți-l oferă echipa METRO este foarte important, pentru că ei fac vizite frecvente și alături de echipa din magazin învățăm împreună. Este un business de viitor. Pentru că oamenii tot timpul vor avea nevoie de un magazin lângă casă. La doi pași! Franciza care oferă flexibilitate și te lasă să rămâi în continuare antreprenor.”
Vezi video
Livia Laufer LaDoiPași Chiajna

Livia Laufer - LaDoiPași Chiajna

„Am ajuns la concluzia că cea mai bună soluție pentru mine este LaDoiPași. Afacerea este a mea 100%, dar am implementat-o și o dezvolt în continuare cu sprijinul celor de la METRO. Practic beneficiez de expertiza în domeniu a consultanților METRO."
Vezi video

Întrebări frecvente