Geanta termoizolantă metro professional

Descoperă noi oportunități cu Geanta Termoizolantă METRO Professional! Livrări fresh, indiferent de temperaturi, această geantă termoizolantă este soluția perfectă pentru a păstra alimentele calde, reci, fierbinți sau înghețate.

Geanta termoizolanta METRO Professional
Geanta Termoizolantă METRO Professional

Geanta termoizolantă METRO Professional

Cu o capacitate impresionantă de 65 de litri, Geanta Termoizolantă METRO Professional oferă suficient spațiu pentru a transporta cantități generoase de alimente sau produse. Aceasta este concepută pentru a face față încărcăturilor grele, având o capacitate de încărcare de până la 80 de kilograme, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în industrii precum cateringul sau logistica alimentară.

Cu dimensiunile sale compacte de 52x35x35 cm, geanta este ușor de manevrat și poate fi stocată cu ușurință în diferite spații, de la portbagajul mașinii până la dulapul de depozitare. Indiferent de necesitățile tale, Geanta Termoizolantă METRO Professional îți oferă versatilitate, capacitate și dimensiuni optime pentru a transporta cu succes alimentele în condiții ideale.

*preț valabil până pe 31 iulie 2023 în limita stocului disponibil, exclusiv în magazinele METRO și MShop HoReCa.

Vezi produs

Caracteristici cheie

Geanta termoizolantă METRO Professional este un produs excelent pentru a păstra alimentele proaspete și bine izolate în timpul transportului. Aceasta este dotată cu o închidere etanșă, asigurată de velcro, care asigură că produsele alimentare rămân sigure și bine protejate în interiorul genții. Datorită izolației cu densitate ridicată, această geantă termoizolantă oferă o performanță excelentă în menținerea temperaturii ideale a alimentelor pe durata transportului.